ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γκάιτς: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα – Θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο»

Στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Μπράνκο Γκάιτς και επεσήμανε πως αυτή τη φορά η ομάδα πρέπει να δείξει το καλό της πρόσωπο και να πάρει το «τρίποντο» της νίκης.

Γκάιτς: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα - Θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Μπράνκο Γκάιτς αναφέρθηκε στον πρώτο ημιτελικό, τονίζοντας πως εν αντιθέσει με τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας, οι «πράσινες» θα παίξουν σύμφωνα με το επίπεδό τους για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένα μεγάλο τεστ για εμάς προκειμένου να δούμε που έχουμε φτάσει μετά τη δουλειά που κάναμε τις τελευταίες εβδομάδες. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και είμαι σίγουρος ότι θα μπούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος του αγώνα για να πάρουμε τη νίκη.

Έχω δει τον αγώνα που έγινε πριν από ένα μήνα στην έδρα του ΠΑΟΚ και σίγουρα εκεί δεν παίξαμε στο επίπεδο που μπορούμε ως ομάδα. Ωστόσο είμαι βέβαιος ότι αυτή τη φορά θα δείξουμε τον καλό μας εαυτό και θα έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός!
Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός! 1.240 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.