ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουάιτ: «Να έχουμε καλύτερη εικόνα – Στην έδρα τους κερδίσαμε δύσκολα»

Ο Οκάρο Ουάιτ θυμήθηκε τη δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λάρισας στον πρώτο γύρο, τονίζοντας πως ενόψει του αγώνα για το δεύτερο γύρο, οι «πράσινοι» θα πρέπει να δείξουν τη δέουσα σοβαρότητα.

Ουάιτ: «Να έχουμε καλύτερη εικόνα - Στην έδρα τους κερδίσαμε δύσκολα»

Ο Οκάρο Ουάιτ θυμήθηκε τη δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λάρισας στον πρώτο γύρο, τονίζοντας πως ενόψει του αγώνα για το δεύτερο γύρο, οι «πράσινοι» θα πρέπει να δείξουν τη δέουσα σοβαρότητα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αμερικανός φόργουορντ στο blog στον ΕΣΑΚΕ:

«Είχαμε ένα δύσκολο ματς την Κυριακή απέναντι στο Λαύριο. Δεδομένων και των πολλών απουσιών μας έπρεπε να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε.

Παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα εν τέλει καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πλέον, στο μυαλό μας υπάρχει μόνο ο αγώνας με τη Λάρισα. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, που βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 45.614 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που παίξαμε στην έδρα τους και κερδίσαμε πολύ δύσκολα στο τέλος χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση του Νεμάνια. Είναι μια ομάδα με πολλή ποιότητα στην επίθεση και παίκτες που αν δεν προσέξεις μπορούν να σου κάνουν ζημιά.

Γνωρίζουμε πως αν δεν αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα θα έχουμε πρόβλημα. Επιβάλλεται να μπούμε από την αρχή δυνατά στο παρκέ και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας.

Πρέπει να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με αυτό που δείξαμε στο Λαύριο, ώστε να πάρουμε τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.