ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρούμπεν: «Κάναμε γεμάτο ματς – Έπρεπε περισσότερα γκολ» (Vid)

Ο Ρούμπεν Πέρεθ αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία και τόνισε πως θα μπορούσε να έχει έρθει πιο ευρύ σκορ.

Ρούμπεν: «Κάναμε γεμάτο ματς - Έπρεπε περισσότερα γκολ» (Vid)

Ο Ρούμπεν Πέρεθ αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε κάνει το κάτι παραπάνω σε ότι αφορά το σκορ, καθώς έκανε ένα γεμάτο ματς σύμφωνα με τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

Για το ματς με τη Λαμία: «Κάναμε γεμάτο ματς. Βεβαίως το πρώτο γκολ που βάλαμε το γκολ, δημιούργησε τη θέληση στον αντίπαλο να απαντήσει. Εμείς κάναμε φάσεις, δεν ήταν η μέρα μας, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.677 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Η ομάδα προσπάθησε, μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς με ευρύτερο σκορ. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Είμαστε σε μια περίοδο που αισθανόμαστε καλά. Όλα πάνε καλά, δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ από τον αντίπαλο, σκοράρουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.