ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρωτοψάλτης: «Έφτασε η στιγμή – Η ομάδα είναι έτοιμη να δώσει και την ψυχή της»

Στην ετοιμότητα του Παναθηναϊκού για να παλέψει για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, αναφέρθηκε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης.

Πρωτοψάλτης: «Έφτασε η στιγμή - Η ομάδα είναι έτοιμη να δώσει και την ψυχή της»

Την ευκαιρία να πάρει το πρωτάθλημα με νίκη μέσα στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου, έχει ο Παναθηναϊκός με τον Θανάση Πρωτοψάλτη να δηλώνει πως, η ομάδα είναι πανέτοιμη και απόλυτα συγκεντρωμένη για μάχη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλοι μας ξέρουμε την σημασία αυτού του παιχνιδιού, το μυαλό μας είναι 100% σε αυτό το ματς. Όλη την χρονιά παίζαμε για να φέρουμε την ομάδα μας σε αυτή την θέση για να διεκδικήσει τον τίτλο! Η στιγμή έφτασε και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε όλη μας την ψυχή»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.