ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Εδώ θα δείτε το μεγάλο ντέρμπι που κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή

To σούπερ ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού δεσπόζει στο πρόγραμμα της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Β φάσης στο πρωτάθλημα Volley League. Η ώρα της μετάδοσης και το κανάλι.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Εδώ θα δείτε το μεγάλο ντέρμπι που κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή

To σούπερ ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού δεσπόζει στο πρόγραμμα της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Β φάσης στο πρωτάθλημα Volley League.

Η βαθμολογική διαφορά των τριών βαθμών που έχουν οι δύο ομάδες, το γόητρο στα ντέρμπι «αιωνίων» σε συνδυασμό με τις δύο αγωνιστικές που απομένουν αλλά και το πλεονέκτημα ακόμα και της ισοβαθμίας, ανεβάζουν στο μέγιστο βαθμό το ενδιαφέρον του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός έχει 28 βαθμούς έναντι 31 του Παναθηναϊκού. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ιδανικό στόχο τη νίκη με 3-0 σετ και να καταφέρουν να περιορίσουν τον Παναθηναϊκό κάτω από 49 κερδισμένους πόντους, ώστε να αποκτήσουν το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας το οποίο κρατάει ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του με 3-0 σετ και 75-49 πόντους στον πρώτο αγώνα της Β΄φάσης που έγινε στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός έχει μία μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση του τίτλου και να στεφθεί πρωταθλητής στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου του. Μαθηματικά αυτό θα συμβεί μόνο εάν καταφέρει να νικήσει τον Ολυμπιακό με οποιοδήποτε σκορ, ακόμα και με 3-2 σετ. Αν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί από τον Ολυμπιακό 3-0 ή 3-1 σετ, την τελευταία αγωνιστική για να στεφθεί πρωταθλητής πρέπει να νικήσει 3-0 ή 3-1 σετ τον Φοίνικα Σύρου στην έδρα του.

Το πρώτο σερβίς του μεγάλου ντέρμπι είναι προγραμματισμένο για τις 17:00, με τηλεοπτική κάλυψη από το ΕΡΤ Sports και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.