ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπρινιόλι στο Panathinaikos24.gr: «Η ομάδα βελτιώνεται σε κάθε ματς – Να μπούμε με τον ίδιο τρόπο και στη ρεβάνς»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε στο Panathinaikos24.gr αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λαμία και στάθηκε στη βελτίωση της ομάδας κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Μπρινιόλι στο Panathinaikos24.gr: «Η ομάδα βελτιώνεται σε κάθε ματς - Να μπούμε με τον ίδιο τρόπο και στη ρεβάνς»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 της Λαμίας στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Το τριφύλλι δεν πήρε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης, ωστόσο έκανε το πρώτο βήμα για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε στο Panathinaikos24.gr. Ο Ιταλός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μίλησε για το πως ήρθε η νίκη, για το πρόσωπο που πρέπει να παρουσιάσουν οι πράσινοι στον επαναληπτικό, αλλά και η συνεχής βελτίωση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο Panathinaikos24.gr:

Για τη νίκη με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό με την Λαμία και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε να έχει νικήσει με μεγαλύτερο σκορ :

«Ναι, είχαμε την ευκαιρία να κλείσουμε το θέμα και να πάρουμε ένα μεγαλύτερο σκορ, απ’ τη στιγμή που κι ο αντίπαλός μας δεν επιτέθηκε καθόλου, σχεδόν δεν σούταρε εναντίον της εστίας μας. Θα είναι δύσκολο και το δεύτερο ματς και στην έδρα τους. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να πάμε με σοβαρότητα κι εκεί, γιατί έχουμε μία μεγάλη, μεγάλη ευκαιρία για να περάσουμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις ευκαιρίες που έχασε ο Παναθηναϊκός:

«Θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει κι άλλες φορές, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο διότι κι ο αντίπαλος τερματοφύλακας περιμένει ότι θα δεχθεί πίεση και είναι κι αυτός σε μεγάλη εγρήγορση. Αλλά παίξαμε καλά, δεν απειληθήκαμε, δεν δεχθήκαμε γκολ που ήταν για μένα και το πιο σημαντικό. Ο αντίπαλος περίμενε με δέκα παίκτες πίσω απ’ την μπάλα σε όλο τον αγώνα, εμείς δεν βρήκαμε άλλο γκολ, αλλά παραμένουμε συγκεντρωμένοι για τον δεύτερο ημιτελικό για να πάμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν είναι η ομάδα το τελευταίο διάστημα στην καλύτερή της κατάσταση απ’ τις αρχές της σεζόν:

«Σίγουρα βελτιωνόμαστε… Από την αρχή της χρονιάς πάντα βελτιωνόμαστε σε κάθε κατάσταση και τώρα χρειάζεται απλά να βγάλουμε και να πάρουμε σαν ομάδα όλη αυτή τη δουλειά που έχουμε κάνει από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.