ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε και θα είναι κάθε χρόνο διεκδικητής τίτλων!»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου μετά το τέλος του αγώνα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ανδρεόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε και θα είναι κάθε χρόνο διεκδικητής τίτλων!»

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Μια δύσκολη χρόνια φέτος. Ήττες, τιμωρίες, τραυματισμοί και αρκετές δύσκολες στιγμές. Αυτό που πρέπει να πω είναι ότι και οι 14 αθλητές δεν σταμάτησαν ούτε μέρα. Το ήθελαν, διψούσαν και το πήρανε».

Για τους παίκτες της ομάδας: «14 ήταν φέτος. Όλα τα παιδιά έδωσαν τα πάντα. Και αυτοί που έπαιζαν και αυτοί που ήταν στον πάγκο. Μας πρόσφεραν πολλά στην προπόνηση. Ηταν υπόδειγμα ομάδας ο Παναθηναϊκός φέτος».

Για την πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια: «Τα τελευταία τρία χρόνια το έχουμε κάνει δύο φορές. Ο Παναθηναϊκός πια είναι διεκδικητής τίτλων και θα είναι και τα επόμενα χρόνια. Θέλουμε να διακριθούμε στην Ευρώπη. Εχουμε δημιουργήσει καλές βάσεις. Έχουμε δημιουργήσει μια πολύ καλή βάση που θα ενισχύσουμε».

Για το πρωτάθλημα και το μέλλον: «Θα είναι πάντα διεκδικητής του πρωταθλήματος όπως τα προηγούμενα χρόνια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE