ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χ. Ανδρεόπουλος: «Δε μας ένοιαζε να το πάρουμε μέσα στου Ρέντη, αλλά… να το πάρουμε»!

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος στάθηκε στη σημασία αυτού του τίτλου για τους πράσινους.

Χ. Ανδρεόπουλος: «Δε μας ένοιαζε να το πάρουμε μέσα στου Ρέντη, αλλά... να το πάρουμε»!

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο ακραίος του Παναθηναϊκού:

«Ισχύει το ότι ήρθαμε και πήραμε το πρωτάθλημα στην έδρα του Ολυμπιακού, όμως δεν είχαμε ποτέ στο μυαλό μας κάτι που δεν αρμόζει στην ιστορία και τα πιστεύω του Παναθηναϊκού: να έρθουμε, δηλαδή, να πάρουμε… επί τούτου εδώ τον τίτλο. Εμείς θέλαμε απλά να το πάρουμε- είτε εδώ είτε στον Άγιο Θωμά είτε στην έδρα του ΠΑΟΚ, οπουδήποτε. Δε μας «τρέλαινε» δηλαδή η ιδέα να το πάρουμε στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου μας, αλλά απλά να κάνουμε τη δουλειά μας.

Αυτό που μετράει για μένα είναι πως ακόμα κι όταν είχαμε μείνει πίσω, 3οι και 4οι, τα δίναμε πάντα όλα. Μπορεί να μην παίζαμε πάντοτε στο 100% των δυνατοτήτων μας, αλλά κάθε φορά τα δίναμε όλα και αυτό είναι το σημαντικό.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.134 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάθε μέρα προσπαθούσαμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να δουλέψουμε όχι μόνο στο αγωνιστικό στοιχείο αλλά να λειτουργήσουμε όλοι μας σαν σύνολο. Αυτό νομίζω είναι κάτι που μας ξεχώρισε φέτος. Πηγαίναμε στο γήπεδο κάθε μέρα και πιστεύαμε στον εαυτό μας.

Για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού δεν μπορώ να πω κάτι. Είναι καταπληκτικοί, δε χρειάζονται καμιά οδηγία για το πώς θα πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος για το ματς με τον Φοίνικα Σύρου.

Έχουμε πάει στην Κομοτηνή και οι φίλαθλοί μας ήταν εκεί. Στο Τελ Αβίβ το ίδιο, στην Άγκυρα επίσης, πήγαμε στο Τερουέλ, ένα δύσβατο χωριό τέσσερις ώρες από την Μαδρίτη και οι οπαδοί μας ήταν στις εξέδρες, όπως και σ’ ένα χωριό που είναι 8 ολόκληρες ώρες μακριά από το Κίεβο- κι εκεί είχαν έρθει.

Τι να πω εγώ; Να έρθουν να πανηγυρίσουμε και να το απολαύσουμε μαζί!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...