ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα σύμφωνα με πληροφορίες

O Μάνος Δασκαλάκης έχει την πρόθεση να ζητήσει τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας.

Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα σύμφωνα με πληροφορίες | panathinaikos24.gr

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, και συγκεκριμένα για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Όμικρον 2: Το σύμπτωμα που δίνει μόνο αυτή, φωνάζει ότι είσαι θετικός
Όμικρον 2: Το σύμπτωμα που δίνει μόνο αυτή, φωνάζει ότι είσαι θετικός 29.718 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό, ο Μάνος Δασκαλάκης έχει την πρόθεση να ζητήσει τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας.

Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον γονιδιακό έλεγχο που είχε ζητηθεί να γίνει μετά τους θανάτους των δύο παιδιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό του Star, είχε ήδη ζητηθεί από τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, Α. Ηλιάδη, να γίνει γονιδιακός έλεγχος για τα γονίδια του αιφνίδιου θανάτου.

Οι γονείς είχαν δώσει την έγκρισή τους από τον Απρίλιο του 2021 να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος αυτός και μάλιστα ο κ. Ηλιάδης είχε μεσολαβήσει ώστε να βρεθεί τρόπος να γίνει δωρεάν, καθώς το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Τέλος, ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε πως ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ πατρότητας από την Ρούλα Πισπιρίγκου για την Ίριδα και τη Μαλένα.

Συγκεκριμένα είπε ότι: «Στο τέλος της διαδικασίας όλης αυτής, ενδεχομένως να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Δασκαλάκη. Σας είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο και χθες. Σας είπα ότι όταν τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία θα ζητηθεί από τον Μάνο Δασκαλάκη να πραγματοποιηθεί τεστ DNA».

Πηγή: koutipandoras.gr

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close