ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φρίκη: Συμπεριφέρθηκαν στην Τζωρτζίνα σαν πειραματόζωο – «Πολλοί εξωγενείς παράγοντες, η κεταμίνη έδωσε τη χαριστική βολή»

Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη Μαλένα και την Ιριδα, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων δηλώνει βέβαιος πως τα τρία παιδιά δολοφονήθηκαν

Φρίκη: Συμπεριφέρθηκαν στην Τζωρτζίνα σαν πειραματόζωο – «Πολλοί εξωγενείς παράγοντες, η κεταμίνη έδωσε τη χαριστική βολή»

Η Τζωρτζίνα, ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα που εξέπνευσαν μέσα σε 33 μήνες, σύμφωνα με το κατηγορητήριο δολοφονήθηκε από κεταμίνη που χρησιμοποίησε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.