ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Ντεν Ντρις – Blog: «Αυτό το πρωτάθλημα ήταν ξεχωριστό – Έρχονται ακόμα καλύτερες ημέρες για τον Παναθηναϊκό»!

Ο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις μέσα από το προσωπικό του blog, γράφει για την τεράστια επιτυχία της ομάδας, τον κόσμο που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα τους όλη τη σεζόν και τονίζει πως έρχονται ακόμα καλύτερες ημέρες για τον Παναθηναϊκό.

Ντεν Ντρις - Blog: «Αυτό το πρωτάθλημα ήταν ξεχωριστό - Έρχονται ακόμα καλύτερες ημέρες για τον Παναθηναϊκό»!

Ο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις μέσα από το προσωπικό του blog, γράφει για την τεράστια επιτυχία της ομάδας, τον κόσμο που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα τους όλη τη σεζόν και τονίζει πως έρχονται ακόμα καλύτερες ημέρες για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα γράφει:

«Καλημέρα σε όλους, Αρχικά θέλω να πω ότι δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια την χαρά μου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μια σεζόν πολύ απαιτητική για όλους μας και μπορώ να σου πω ότι ήταν ίσως η πιο… γεμάτη χρονιά της καριέρας μου.

Το πρωτάθλημα αυτό είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό για το πως… ήρθε. Μέσα στο δικό τους γήπεδο τους κερδίσαμε και πανηγυρίσαμε τον τίτλο. Το λες και… ιδιαίτερο όλο αυτό. Άλλωστε από την πρώτη μέρα που ήρθα γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Παναθηναϊκού.

Θα ήθελα να πω και δύο λόγια για το χθεσινό ματς. Στο πρώτο σετ, παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, καταφέραμε να το κατακτήσουμε. Στη συνέχεια και στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα ήμασταν πολύ καλύτεροι. Μείωσαν σε 2-1, αλλά στο τέλος μέτρησε το ποιος το ήθελε πιο πολύ.

Γενικά η χρονιά έχει εξελιχθεί πολύ καλά για μας, με εξαίρεση φυσικά το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος. Όταν ήρθα το καλοκαίρι είχα στόχο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και τα καταφέραμε. Φυσικά αυτά που ζήσαμε στο γήπεδο της Λεωφόρου με τον κόσμο δεν τα έχω ζήσει ξανά στη ζωή μου. Οι στιγμές ήταν μοναδικές και μας απέδειξαν γι΄ άλλη μία φορά γιατί είναι ξεχωριστοί. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς. Ήταν δίπλα μας από την αρχή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τώρα έχουμε λίγο καιρό για να γιορτάσουμε, αρχής γενομένης από το επόμενο τελευταίο εντός έδρας ματς με τον Φοίνικα. Βέβαια, η χρονιά δεν τελείωσε χθες. Έχουμε το στόχο του Λιγκ Καπ μπροστά μας και πρέπει να τον κατακτήσουμε.

Κλείνοντας θέλω να πω ότι αυτόν τον τίτλο τον αξίζαμε από την πρώτη μέρα. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις στιγμές που ζήσαμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη τους και να τους υποσχεθώ ότι τα καλύτερα έρχονται.

Θα τα ξαναπούμε, Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE