ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ήταν όλοι τους υπέροχοι!

Ο Παναθηναϊκός που επέστρεψε στο θρόνο του και το μάγκικο πρωτάθλημα κόντρα σε όλους.

Ήταν όλοι τους υπέροχοι!

Ο Παναθηναϊκός κατόρθωσε κάτι μοναδικό στο κλειστό του Ρέντη. Πήρε ένα πρωτάθλημα κόντρα σε όλους και όταν λέμε όλους εννοούμε και τους εκτός τάραφλεξ. Η ομάδα πάλεψε όλη την χρονιά κόντρα σε θεούς και δαίμονες.

Διεκδίκησε και πάλεψε όλους τους στόχους που έθεσε και στο τέλος της φετινής διαδρομής, επιστρέψει στον θρόνο του πρωταθλητή για 26η φορά στην ιστορία της.

Όλοι όσοι απαρτίζουν το φετινό ρόστερ έδωσαν τα πάντα. Από τον αρχηγό της ομάδας Άξελ Γιακομπσεν μέχρι τους νεαρούς που έχουν την τύχη και την ευλογία να βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, ενός καθηγητή του αθλήματος που κατάφερε να εξελίσσει την ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι έχοντας όλους τους παίκτες του on alert και δικαιωματικά απολαμβάνει το νέκταρ της επιτυχίας. Μιας επιτυχίας που φέρει την σφραγίδα όλων – παικτών, τεχνικού τιμ, διοίκησης και κόσμου.

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 327 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό το πρωτάθλημα, το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών, ο Παναθηναϊκό κατάφερε να το πάρει με εμφατικό τρόπο έχοντας δει μέσα στη σεζόν να αλλάζουν οι όροι ανάλογα με το ποια ομάδα είχε απέναντί του. Είδε την έδρα του να κλείνει για ψύλλου πήδημα, είδε πρόστιμα για συνθήματα, είδε παρασκήνιο απέναντι του.

Ωστόσο, οι παίκτες, αυτοί οι δεκατέσσερις commandos επέδειξαν καρύδια που όταν χρειάστηκε έφτασαν στο Θεό για να κατακτήσουν αυτή την κούπα.

Ας το χαρούν με όλη τους της ψυχή όλη σε αυτό το τμήμα, ας ξεχάσουν τις άσχημες στιγμές της σεζόν και ας στείλουν και μια σαμπάνια στη διοργανώτρια αρχή, η οποία έκανε ο, τι μπορούσε για να μην έρθει η κούπα στη Λεωφόρο κι έτσι πείσμωσε και έδωσε έξτρα κίνητρο στην ομάδα και στα μέλη της για το αποτέλεσμα που είδαμε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης.

Πλέον η φιέστα που θα διοργανωθεί θα είναι αντάξια της ιστορίας του συλλόγου και ο Φοίνικας θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να δει πως είναι όταν έχεις απέναντι σου μια ομάδα με δυναμική και κόσμο.

ΥΓ: Αν θέλουμε να έχουν όλα τα τμήματα ανάλογες επιτυχίες τα επόμενα χρόνια, τότε ένα ευχαριστώ στη διοίκηση του Ερασιτέχνη που τρέχει τις ομάδες δεν είναι αρκετό. Πρέπει να βάλουμε και το χέρι στην τσέπη. Το 50άρικο είναι η ελάχιστη συμβολή μας για να επανέλθει ο Σύλλογος στο «Πρωταθλητής σ’ όλα τα σπορ παντοτινός». Στο χέρι μας είναι…

ΥΓ1: Θα έρθει η ώρα που θα εύχονται εκείνο το πανό να μην είχε ανεβεί ποτέ. Από τότε το κοντέρ γράφει…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.