ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Την Πέμπτη 28/4 η φιέστα στο ΟΑΚΑ – Γενική είσοδος 10 ευρώ

Την προσεχή Πέμπτη 28/4 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα Σύρου στο ΟΑΚΑ. Φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και γενική είσοδος 10 ευρώ για του φιλάθλους η απόφαση του Ερασιτέχνη.

Την Πέμπτη 28/4 η φιέστα στο ΟΑΚΑ - Γενική είσοδος 10 ευρώ

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί η τελευταία αναμέτρηση του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Φοίνικα Σύρου. Οι «πράσινοι» θέλουν να γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο τους την κατάκτηση του μάγκικου τίτλου του πρωταθλητή και θέλουν τον κόσμο αρωγό στο πλευρό τους.

Ήδη η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έχει κάνει αίτημα για να χρησιμοποιήσει το μεγάλο γήπεδο του ΟΑΚΑ, ώστε να πάει στο γήπεδο όσο περισσότερος κόσμος μπορεί και να γιορτάσει την επιτυχία της ομάδας βόλεϊ των ανδρών.

Αυτή η κίνηση μάλιστα έχει και τη σημασία της, καθώς έχει αποφασιστεί γενική είσοδος στα 10 ευρώ, με τον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο να ενισχύει και οικονομικά την ομάδα, αφού το κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι είναι μικρό σε χωρητικότητα.

Τα εισιτήρια θα εκδοθούν και θα τεθούν στη διάθεση του φίλαθλου κοινού τις επόμενες ημέρες μέσω Viva.gr, ενώ όσοι δεν μπορέσουν να πάνε στο γήπεδο θα είναι ευχής έργο αν ενισχύσουν την ομάδα με το δικό τους τρόπο.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» θέλει να μετατρέψει τη φιέστα και σε μια γιορτή ενίσχυσης του τμήματος, καθώς οι καιροί είναι δύσκολοι και ο τρόπος για να γιγαντωθεί ο Παναθηναϊκός και για μελλοντικές επιτυχίες είναι να υπάρξει σύμπραξη και αμέριστη βοήθεια και από τον κόσμο της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.