ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σένκεφελντ: «Να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ κόντρα στη Λαμία»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ σε δηλώσεις του στο Panathinaikos24.gr τόνισε ότι οι πράσινοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και στη ρεβάνς, προκειμένου να... καθαρίσουν την πρόκριση γρήγορα.

Σένκεφελντ: «Να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ κόντρα στη Λαμία»

Ο Ολλανδός σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού, Μπαρτ Σένκεφελντ, μίλησε στο Panathinaikos24.gr αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λαμία.

Ο στόπερ του τριφυλλιού αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης στον πρώτο ημιτελικό, αλλά και στην υποχρέωση που έχει ο Παναθηναϊκός ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα είπε στο Panathinaikos24.gr:

Πήρατε μία καθαρή νίκη στον πρώτο ημιτελικό, όμως σίγουρα θα μπορούσατε να έχετε σκοράρει κι άλλες φορές. Σωστά;

«Δώσατε την… απάντηση από μόνοι σας. Είναι αλήθεια. Έπρεπε να έχουμε βάλει δύο με τρία γκολ, αλλά εντάξει. Τώρα πλέον πρέπει να επικεντρωθούμε στον δεύτερο ημιτελικό και να πάμε να τελειώσουμε τη… δουλειά. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Τίποτε λιγότερο…».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.024 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως φάνηκε και μέσα στο γήπεδο η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια. Υπάρχει κάτι που να σε «ανησυχεί» για τον δεύτερο αγώνα;

«Ποτέ δεν ανησυχώ, όμως θα πρέπει πάντα να είσαι πολύ συγκεντρωμένος μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Η συγκέντρωση. Να πάμε και να σκοράρουμε ένα γκολ νωρίς και εκεί (σ.σ. στην έδρα της Λαμίας) και να χτίσουμε το παιχνίδι μας από εκεί και πέρα».

Σας περιμένει ένας πολύ γεμάτος μήνας με σερί ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η ομάδα δείχνει τις τελευταίες εβδομάδες να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, πολύ δυνατή και με τη σωστή νοοτροπία.

«Συμφωνώ, αλλά σας είπα πρέπει να είσαι πάντα συγκεντρωμένος. Πρέπει να κρατήσουμε και να… προστατέψουμε αυτό το momentum που έχουμε σαν ομάδα. Αυτό πρέπει να κάνουμε».

Έχετε παίξει κόντρα σε όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα και στα playoffs. Θεωρείς πως ο Παναθηναϊκός είναι στην καλύτερη κατάσταση για να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και να επιστρέψει στα Κύπελλα Ευρώπης;

«Αυτός είναι ο στόχος μας. Μπορούμε να μιλάμε γι’ αυτό όλη μέρα, όμως στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να το αποδείξουμε αυτό και μέσα στο γήπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...