ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πολύ καλός ο Καλαϊτζάκης στη νίκη επί της Ζαλγκίρις

Ακόμα μια καλή εμφάνιση για τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη με τη φανέλα της Λιετκαμπέλις, αυτή τη φορά κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Πολύ καλός ο Καλαϊτζάκης στη νίκη επί της Ζαλγκίρις

Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, έβαλε ακόμα ένα θετικό πρόσημο στην παρουσία του στη Λιθουανία με την Λιετκαμπέλις.

Ο Έλληνας άσος πέτυχε 15 πόντους με 4/7 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα στα περίπου 27 λεπτά συμμετοχής που είχε.

Η ομάδα του ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης κόντρα στη Ζαλγκίρις με τη διαφορά να φτάνει στο ημίχρονο ως και τους 24 πόντους. Το 85-67 καταγράφεται ως την πιο βαριά ήττα της Ζαλγκίρις στο πρωτάθλημα εδώ και μια πενταετία.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.757 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.