ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Απίστευτο περιστατικό στην Αθηνών-Κορίνθου -Οδηγός ταξί δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα ενώ οδηγούσε

Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε ταξί, ενώ βρισκόταν στο 42ο χλμ της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου.

Απίστευτο περιστατικό στην Αθηνών-Κορίνθου -Οδηγός ταξί δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα ενώ οδηγούσε

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, ενώ το αυτοκίνητο κινούνταν στο 42ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου, στο ύψος των Μεγάρων σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η αστυνομία παρέλαβε τη σφαίρα 9 χιλιοστών που εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητό του, η οποία εστάλη στα εγκληματικά εργαστήρια για την βαλλιστική εξέταση.

Παράλληλα, αναζητείται ο δράστης, ενώ εκτιμάται πως πρόκειται για κάποιον που πυροβόλησε στον αέρα, σε γλέντι στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.551 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να σημειωθεί πως πολλές ήταν οι κλήσεις πολιτών με αναφορές για πυροβολισμούς που ακούγονταν από την περιοχή Βλυχό Μεγάρων μέχρι και με αυτόματα όπλα, καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (Κυριακή του Πάσχα 24/4/2022), όπως αναφέρει το MegaraTv.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.