ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στη Θεσσαλονίκη για να «σφραγίσει» την πρόκριση στους τελικούς

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού δίνει τη δεύτερη «μάχη» τους κόντρα στον ΠΑΟΚ (19:30) στη Θεσσαλονίκη με στόχο την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος της Volley league.

Στη Θεσσαλονίκη για να «σφραγίσει» την πρόκριση στους τελικούς

Οι «πράσινες» μετά τη νίκη που πήραν εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι με 3-0 σετ ψάχνουν τη δεύτερη νίκη στη σειρά, η οποία και θα τις στείλει στους τελικούς για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Από τη μεριά του ο «δικέφαλος» δεν έχει περιθώρια απωλειών και θέλει να ισοφαρίσει την σειρά με το «τριφύλλι», στέλνοντας την πρόκριση σε τρίτο παιχνίδι στο Μαρούσι.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ο Παναθηναϊκός, με τον Μπράνκο Γκάιτς να έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεσή του.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Βασιλειάδης και Γεωργιάδης. Το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 19:30.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.