ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Τότε παίζει με Φοίνικα για το Λιγκ Καπ

Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων με τον Φοίνικα Σύρου για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, γνωστοποιήθηκε από την ΕΣΑΠ, με το «τριφύλλι» να δίνει την πρώτη αναμέτρηση εντός έδρας.

Παναθηναϊκός: Τότε παίζει με Φοίνικα για το Λιγκ Καπ

Γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα του League Cup «Νίκος Σαμαράς» με την ΕΣΑΠ να ανακοινώνει τις ημερομηνίες των αγώνων.

Σε ότι αφορά το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στο Φοίνικα Σύρου, αυτό ορίστηκε να διεξαχθεί την 1η Μαΐου (15:00) στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, ενώ η ρεβάνς θα γίνει την Πέμπτη 5 Μαΐου στις 19:15.

Σε ότι αφορά τους δύο τελικούς, ο πρώτος ορίστηκε τη Δευτέρα 9 Μαΐου, ενώ ο δεύτερος την Παρασκευή 13 Μαΐου. Όποια ομάδα από το ζευγάρι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φοίνικα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του άλλου ζευγαριού ανάμεσα σε Μίλωνα και ΠΑΟΚ.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 324 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώσει το πρόγραμμα των εξ αναβολής ημιτελικών της διοργάνωσης Λιγκ Λαπ Νίκος Σαμαράς 2021-22. Έχει διεξαχθεί μόνον ο αγώνας Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων – Π.Α.Ο.Κ. Η διοργάνωση σταμάτησε λόγω της διακοπής που επιβλήθηκε την περίοδο των Χριστουγέννων και των πρώτων ημερών του 2022 λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Απομένει ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ του Π.Α.Ο.Κ. και τον Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων στη Θεσσαλονίκη που ορίστηκε να γίνει την Παρασκευή 29 Απριλίου αλλά και οι δύο αγώνας μεταξύ του Παναθηναϊκού Α.Ο. – Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ την Κυριακή 1 Μαΐου στο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι και ο επαναληπτικός στη Σύρο την Πέμπτη 5 Μαΐου στις 19:15 σε απ΄ευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ-3.

Οι δύο τελικοί θα γίνουν στις 9 και 13 Μαΐου. Ο πρώτος τελικός θα γίνει στην έδρα είτε του ΠΑΟΚ είτε του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων και ο επαναληπτικός είτε στην έδρα του Παναθηναϊκού είτε στην έδρα του Φοίνικα ΟΝΕΧ».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 2021-22

Α΄ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων – Π.Α.Ο.Κ. 0-3 (21-25, 24-26, 15-25)

Κυριακή 1 Μαΐου 2022 Γυμναστήριο Αγίου Θωμά Μαρούσι, 15:00: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ

Β΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 18:00: Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022 Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας 19:15 (ΕΡΤ-3): Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ – Παναθηναϊκός Α.Ο.

ΤΕΛΙΚΟΙ

Α΄ΤΕΛΙΚΟΣ Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 20:00 (ΕΡΤ-3): Νικητής Π.Α.Ο.Κ / Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων – Νικητής Παναθηναϊκός Α.Ο. / Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ

Β΄ΤΕΛΙΚΟΣ Παρασκευή 13 Μαΐου 19:15 (ΕΡΤ-3): Νικητής Παναθηναϊκός Α.Ο. / Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ – Νικητής Π.Α.Ο.Κ / Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.