ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα της ομάδας μπάσκετ γυναικών για τη φιέστα της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ! (Pic)

Αθλήτριες και τεχνικό τιμ της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την «πράσινη» γιορτή της Πέμπτης.

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα της ομάδας μπάσκετ γυναικών για τη φιέστα της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ! (Pic)

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός την Πέμπτη γιορτάζει διπλά και μαζί με τον κόσμο θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση των δύο πρωταθλημάτων σε βόλεϊ ανδρών και μπάσκετ με αμαξίδιο.

Η συμπαράσταση του κόσμου των «πρασίνων» στην προσπάθεια που κάνει ο Ερασιτέχνης για πρωταθλητισμό πρέπει να είναι επιβεβλημένη, ενώ αρωγός σ΄ αυτή την κίνηση είναι και τα υπόλοιπα τμήματα του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της προπόνησης της ομάδας μπάσκετ των γυναικών, οι αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο έβγαλαν φωτογραφία με τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί για τη συγκεκριμένη γιορτή, στέλνοντας με το δικό τους τρόπο το μήνυμα και στο κόσμο να σπεύσει να κλείσει τα δικά του «μαγικά χαρτάκια».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.918 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.