ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γκάιτς: «Πρόκληση για μένα ο πάγκος του Παναθηναϊκού – Χαρούμενος για τον τρόπο που παίξαμε»

Σπουδαίο χαρακτήρισε το «διπλό» του Παναθηναϊκού στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Μπράνκο Γκάιτς. Πρόκληση για τον ίδιο ο πάγκος του Παναθηναϊκού, σχολίασε μετά από σχετική ερώτηση.

Γκάιτς: «Πρόκληση για μένα ο πάγκος του Παναθηναϊκού - Χαρούμενος για τον τρόπο που παίξαμε»

Σπουδαίο χαρακτήρισε το «διπλό» του Παναθηναϊκού στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Μπράνκο Γκάιτς. Πρόκληση για τον ίδιο ο πάγκος του Παναθηναϊκού, σχολίασε μετά από σχετική ερώτηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπράνκο Γκάιτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Πυλαία:

Για την πρόκριση στον τελικό: «Ο αντίπαλος μας ήταν πολύ καλός σήμερα, εν συγκρίσει με τον πρώτο αγώνα στην έδρα μας. Μας δυσκόλεψαν πολύ, ειδικά η Κογιάρ δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα. Είμαι πολύ χαρούμενος, όχι μόνο για τη νίκη αλλά για τον τρόπο που νικήσαμε, πάλεψε πολύ ο ΠΑΟΚ. Το δίνω συγχαρητήρια, δεν θέλω να συζητήσω κάτι παραπάνω από το βόλεϊ. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους για την επόμενη σεζόν και επίσης να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα μου στον τελικό».

Για το γεγονός πως ανέλαβε τον Παναθηναϊκό σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος: «Δεν φοβάμαι γενικά, αυτή είναι η νοοτροπία μου. Παίρνω… «καυτές πατάτες». Αλλά ένας σύλλογος σαν τον Παναθηναϊκό είναι πάντοτε μια πρόκληση για κάθε προπονητή. Έχουμε όμως ένα πολύ καλό κλαμπ, παίκτριες και ποιότητα και πιστεύω ότι θα κάνουμε καλή δουλειά και στους τελικούς».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον τελικό που η ομάδα του θα συναντήσει έναν εκ των Ολυμπιακό ή Άρη: «Πιστεύω και ο Ολυμπιακός θα δυσκολευτεί κόντρα στον Άρη. Ίσως η ποιότητα να είναι περισσότερο στην πλευρά του, αλλά θα δούμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...