ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με το μυαλό… καρφωμένο στον τελικό!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λαμία στην δεύτερη αναμέτρηση των δυο ομάδων για τα ημιτελικά Κυπέλλου (Cosmote sport 3, 18:00, LIVE: Panathinaikos24.gr), με τους πράσινους να θέλουν να κλειδώσουν την πρόκριση στον τελικό.

Με το μυαλό… καρφωμένο στον τελικό!

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στη Λαμία με… προίκα το 1-0 του πρώτα αγώνα στη Λεωφόρο. Οι πράσινοι θέλουν να διευρύνουν από νωρίς αυτό το προβάδισμα και να κλειδώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται την πρόκριση.

. H προετοιμασία του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε με δύο απρόοπτα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει τους Κουρμπέλη – Πούγγουρα να αντιμετώπισαν προβλήματα της τελευταίας στιγμής και έμειναν εκτός αποστολής. Επίσης και ο Φεντερίκο Μακέντα έμεινε εκτός, καθώς δεν είναι 100 % έτοιμος.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού μετέχουν οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά την ενδεκάδα η μόνη θέση που… παίζεται είναι αυτή στα χαφ μεταξύ του Βιγιαφάνιες και του Μαουρίσιο. (οι υπόλοιποι δέκα θα είναι οι Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Πέρεθ, Γκατσίνοβιτς, Αϊτόρ, Παλάσιος και Ιωαννίδης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.