ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν «κατέβηκε» η Ρόδος κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’

Τη νίκη άνευ αγώνα πήρε ο Παναθηναϊκός Β' κόντρα στην Ρόδο, καθώς η ομάδα από τα Δωδεκάνησα δεν κατέβηκα ν΄ αγωνιστεί.

Δεν «κατέβηκε» η Ρόδος κόντρα στον Παναθηναϊκό Β'

Το «τρίποντο» χωρίς να ιδρώσουν πήραν κόντρα στη Ρόδο, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Β΄.

Συγκεκριμένα, η ομάδα από τα Δωδεκάνησα δεν κατέβηκε στο γήπεδο για την αναμέτρηση, καθώς έχει ήδη υποβιβαστεί, ενώ τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δεν τους επέτρεψαν να ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Όπως ορίζει ο κανονισμός τόσο οι διαιτητές όσο και η αποστολή του «τριφυλλιού» ήταν στο γήπεδο και μάλιστα παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο μετά από το χρονικό διάστημα που ορίζουν οι κανονισμοί το φύλλο αγώνα έκλεισε υπέρ των «πρασίνων».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.523 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.