ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: MVP o Λούκας Ρανγκέλ (Pic)

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός του Παναθηναϊκού Α.Ο. Λούκας Ρανγκέλ αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola στην 9η αγωνιστική της B΄ φάσης του πρωταθλήματος Volley League 2021-22.

Παναθηναϊκός: MVP o Λούκας Ρανγκέλ (Pic)

Ο Ρανγκέλ ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της ομάδας μας επί του Ολυμπιακού με 3-1 σετ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης που έγινε στο γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη και έκρινε τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Λούκας Ρανγκέλ σημείωσε 13 πόντους. Σε 12 επιθέσεις που επιχείρησε τελείωσε 9, δηλαδή, ποσοστό αποτελεσματικότητας 75%. Εκεί που έκανε τη διαφορά ήταν στο μπλοκ άμυνα σημειώνοντας 4 πόντους από μπλοκ.

Είναι η τέταρτη φορά στην καριέρα του που ο Ρανγκέλ αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola στην Ελλάδα, όλες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Οι δύο ήταν τη σεζόν 2019-20 (9η και 11 αγωνιστική) και η πρώτη την 5η αγωνιστική της σεζόν 2016-17.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι η 77η φορά που παίκτης του Παναθηναϊκού αναδείχτηκε MVP από το 1998 που καθιερώθηκε ο θεσμός και η 6η εντός της σεζόν 2021-22 που αναδεικνύεται M.V.P. Βίκος Cola μετά τον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο την 7η αγωνιστική, τον Θανάση Πρωτοψάλτη την 14η αγωνιστική της Α΄φάσης και τη 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης, τον Βαν ντε Ντρις την 4η αγωνιστική της Β΄ φάσης και τον Σάσο Στάλεκαρ την 7η αγωνιστική της Β΄ φάσης.

Ο Ρανγκέλ δήλωσε για τη διάκριση του: «Είμαι πολύ χαρούμενος! Ήταν ένα καθοριστικό ματς και ο κόουτς Ανδρεόπουλος μας είχε προετοιμάσει κατάλληλα. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου και αφιερώνω τον τίτλο του MVP στην «πράσινη» οικογένεια του Παναθηναϊκού μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.