Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: MVP o Λούκας Ρανγκέλ (Pic)

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός του Παναθηναϊκού Α.Ο. Λούκας Ρανγκέλ αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola στην 9η αγωνιστική της B΄ φάσης του πρωταθλήματος Volley League 2021-22.

Ο Ρανγκέλ ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της ομάδας μας επί του Ολυμπιακού με 3-1 σετ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης που έγινε στο γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη και έκρινε τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Λούκας Ρανγκέλ σημείωσε 13 πόντους. Σε 12 επιθέσεις που επιχείρησε τελείωσε 9, δηλαδή, ποσοστό αποτελεσματικότητας 75%. Εκεί που έκανε τη διαφορά ήταν στο μπλοκ άμυνα σημειώνοντας 4 πόντους από μπλοκ.

Είναι η τέταρτη φορά στην καριέρα του που ο Ρανγκέλ αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola στην Ελλάδα, όλες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Οι δύο ήταν τη σεζόν 2019-20 (9η και 11 αγωνιστική) και η πρώτη την 5η αγωνιστική της σεζόν 2016-17.

Είναι η 77η φορά που παίκτης του Παναθηναϊκού αναδείχτηκε MVP από το 1998 που καθιερώθηκε ο θεσμός και η 6η εντός της σεζόν 2021-22 που αναδεικνύεται M.V.P. Βίκος Cola μετά τον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο την 7η αγωνιστική, τον Θανάση Πρωτοψάλτη την 14η αγωνιστική της Α΄φάσης και τη 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης, τον Βαν ντε Ντρις την 4η αγωνιστική της Β΄ φάσης και τον Σάσο Στάλεκαρ την 7η αγωνιστική της Β΄ φάσης.

Ο Ρανγκέλ δήλωσε για τη διάκριση του: «Είμαι πολύ χαρούμενος! Ήταν ένα καθοριστικό ματς και ο κόουτς Ανδρεόπουλος μας είχε προετοιμάσει κατάλληλα. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου και αφιερώνω τον τίτλο του MVP στην «πράσινη» οικογένεια του Παναθηναϊκού μας».

Exit mobile version