ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Όμορφη αίσθηση η παρουσία μας στον τελικό»

Η ατομική ποιότητα ήταν αυτή που έκρινε το αποτέλεσμα σύμφωνα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που επεσήμανε πως είναι μια ωραία αίσθηση η παρουσία στον τελικό και η διεκδίκηση του τροπαίου.

Γιοβάνοβιτς: «Όμορφη αίσθηση η παρουσία μας στον τελικό» | panathinaikos24.gr

Η ατομική ποιότητα ήταν αυτή που έκρινε το αποτέλεσμα σύμφωνα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που επεσήμανε πως είναι μια ωραία αίσθηση η παρουσία στον τελικό και η διεκδίκηση του τροπαίου.

Η διπλή μετάδοση του τελικού Κυπέλλου
Η διπλή μετάδοση του τελικού Κυπέλλου 12.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Για να είμαι ειλικρινής το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν τέτοιο που έδινε στη Λαμία μπροστά στους φίλους της το δικαίωμα να προσπαθήσει να το ανατρέψει. Ήταν φανερό πως η Λαμία μπήκε καλά στο παιχνίδι. Μπορεί να μη δημιούργησε πολλές φάσεις, αλλά έκανε προσπάθεια. Διεκδικούσε. Αυτό που έγειρε την πλάστιγγα προς εμάς ήταν η ατομική ποιότητα που έχουμε.

Σε λίγες φάσεις να βρούμε το γκολ και μετά ήταν δύσκολα για τη Λαμία. Βλέποντας την εικόνα και στα δύο ματς δίκαια προκριθήκαμε. Είναι ένα όμορφο συναίσθημα που θα είμαστε παρόντες στο τελευταίο ματς της χρονιάς. Σε μια διοργάνωση που κλείνει τη σεζόν. Το να είμαστε εκεί είναι μια όμορφη αίσθηση που έχουμε και μια ευκαιρία να παλέψουμε μετά από αρκετά χρόνια για το τρόπαιο».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close