ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιωαννίδης: «Όλα για όλα για την κούπα»!

Ο Φώτης Ιωαννίδης στάθηκε στη σημασία της πρόκρισης σε τελικό για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια και στον στόχο της κατάκτησης του τροπαίου.

Ιωαννίδης: «Όλα για όλα για την κούπα»!

Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Ιωαννίδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Κάναμε τη δουλειά μας και καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό με μια μεστή εμφάνιση. Τώρα πάμε όλα για όλα με σκοπό να πάρουμε το τρόπαιο».

Για τα δύο δικά του γκολ σε αυτά τα ημιτελικά: «Είναι η δουλειά μου να βοηθάω την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο, αυτή τη φορά συνέβη με τέρματα σε δύο ματς, είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια».

Αναφορικά με τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια στα playoffs: «Τίποτα δεν θα είναι εύκολο, είμαστε όμως επαγγελματίες αθλητές, η δουλειά μας είναι να είμαστε έτοιμοι σε κάθε ματς, για να ανταπεξέλθουμε στο υψηλό επίπεδο, κάτι που θα καταφέρουμε, αφού βρισκόμαστε σε πολύ καλή περίοδο. Θεωρώ ότι τα αποτελέσματα θα είναι θετικά για εμάς».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ικανότητα του Παναθηναϊκού να παίρνει τα αποτελέσματα, ανεξαρτήτου εμφάνισης: «Έτσι πιστεύω ότι είναι οι μεγάλες ομάδες, δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι να είσαι σε τοπ επίπεδο αναφορικά με την εμφάνιση, αλλά το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι τα αποτελέσματα, κάτι που το καταφέρνουμε στα τελευταία ματς, συνδυάζοντάς το με καλές εμφανίσεις».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο: «Χρειαζόμαστε πάντα δίπλα μας τους οπαδούς μας, θέλουμε να κάνουμε πρώτα από όλα εμείς οι ίδιοι να πετύχουμε για την ομάδα και φυσικά να μοιράσουμε χαρά σε όλους αυτούς που μας στηρίζουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...