ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αϊτόρ στο Panathinaikos24.gr: «Δεν έχει δει ακόμα ο κόσμος ποιος είμαι – Να πάρουμε το Κύπελλο!»

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, μιλάει αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr και αναφέρεται στην αγωνιστική εικόνα του τριφυλλιού, στον τρόπο που αγωνίζεται ο ίδιος όλη τη σεζόν, αλλά και στην εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αϊτόρ στο Panathinaikos24.gr: «Δεν έχει δει ακόμα ο κόσμος ποιος είμαι - Να πάρουμε το Κύπελλο!»

O Ισπανός εξτρεμ τονίζει πως ακόμα η ομάδα δεν έχει πετύχει τίποτα, θέλει να τη βοηθήσει να φτάσει στην κατάκτηση του κυπέλλου και στην έξοδο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ αναφορικά με  το επερχόμενο ματς με τον Άρη, σημείωσε ότι είναι τελικός και τόνισε πως θέλει να πανηγυρίσει άλλη μια νίκη μαζί με τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Panathinaikos24.gr:

Για το ματς με τη Λαμία και το σερί νικών που συνεχίζεται σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο:

«Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε δύο νίκες, με τις οποίες σφραγίσαμε την παρουσία μας στον τελικό. Γνώριζα ότι κόντρα στη Λαμία υπήρχε αρνητική προϊστορία, την οποία και καταφέραμε να ανατρέψουμε».

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας: «Προσπαθούμε να παίξουμε καλά σε κάθε ματς, να ακολουθούμε το πλάνο του προπονητή μας και να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Δεν έχει τελειώσει ακόμα η δουλειά μας, καθώς κάποια αρνητικά αποτελέσματα που ήρθαν μέσα στη σεζόν μας άφησαν κάπως πίσω σχετικά με τους στόχους μας.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.128 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στόχος όλων μας είναι να συνεχίσουμε έτσι, για να κλείσουμε τη σεζόν όσο πιο ψηλά μπορούμε στη βαθμολογία, να βγάλουμε την ομάδα στην Ευρώπη και φυσικά να την επαναφέρουμε στην πορεία των τίτλων με την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Για το δύσκολο ματς με τον Άρη που ακολουθεί: «Γνωρίζουμε τη δυσκολία του συγκεκριμένου αγώνα, αλλά έχουμε προετοιμαστεί και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι την Κυριακή, ώστε να μπούμε δυνατά από την αρχή και να καταφέρουμε να πάρουμε και αυτή τη νίκη.

Το ματς αυτό το βλέπουμε σαν τελικό και θέλουμε να τον κατακτήσουμε, μαζί με τον κόσμο μας που θα έρθει στο γήπεδο».

Για τη φετινή του συνολική απόδοση και που οφείλεται αυτή: «Σίγουρα το ποδόσφαιρο είναι και ένα άθλημα ψυχολογίας. Δεν άλλαξα σαν άνθρωπος από την περσινή σεζόν. Είμαι ο ίδιος, αλλά πλέον παίζω με διαφορετική όρεξη και θέληση να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου αρχικά και στη συνέχεια συνολικά την ομάδα. Χαίρομαι να παίζω με αυτό τον τρόπο φέτος σε όλη τη χρονιά και σίγουρα δεν έχετε δει ακόμα ποιος πραγματικά είμαι.

Ο μίστερ Ιβάν μου έχει δείξει εμπιστοσύνη, θέλω να του το ανταποδώσω και είμαι πολύ χαρούμενος όταν το καταφέρνω. Όταν τελειώνουν τα ματς και βλέπω πως έχουμε αποδώσει καλά, πάω χαρούμενους στο σπίτι μου. Ωστόσο όπως προανέφερα δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Έχουμε μέλλον σαν ομάδα και εγώ πολλά ακόμα να προσφέρω και να μάθω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.