ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Web TV

Βρανόπουλος στο Panathinaikos24.gr: «Ο τίτλος ήρθε κάτω από δύσκολες συνθήκες – Θα υπάρξουν έμπρακτα αποτελέσματα για τον Βοτανικό μέχρι τέλος του χρόνου»

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Βρανόπουλος, μίλησε στην εκπομπή του Panathinaikos24.gr για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για την στήριξη του κόσμου, ενώ στάθηκε και στις εξελίξεις για το νέο γήπεδο του τριφυλλιού στο Βοτανικό

Βρανόπουλος στο Panathinaikos24.gr: «Ο τίτλος ήρθε κάτω από δύσκολες συνθήκες - Θα υπάρξουν έμπρακτα αποτελέσματα για τον Βοτανικό μέχρι τέλος του χρόνου»

Αναλυτικά όσα είπε ο Βρανόπουλος στην εκπομπή του Panathinaikos24.gr:

Για τη σημερινή γιορτή στο ΟΑΚΑ: «Πρώτα απ΄ όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Το ότι μαζεύτηκαν 7.000 άτομα να δείξουν τη στήριξή τους σε αυτό το μεγάλο τμήμα του βόλεϊ Ανδρών του Παναθηναϊκού, αποτελεί για μένα ένα τεράστιο γεγονός. Και ευχαριστώ από την μεριά μου για την στήριξη προς τον σύλλογο και την ομάδα βόλεϊ των Ανδρών».

Για το δεύτερο πρωτάθλημα μέσα σε τρία χρόνια στο βόλεϊ Ανδρών και την πορεία του βόλεϊ Γυναικών: «Η φετινή χρονιά ήταν πολύ ανταγωνιστική στο βόλεϊ των Ανδρών. Ηταν τέσσερις ομάδες που διεκδικούσαν με τις ίδιες πιθανότητες το πρωτάθλημα. Εμείς καταφέραμε μέσα από αντίξοες συνθήκες, μέσα από τραυματισμούς, μέσα από covid αλλά βγήκαμε πρωταθλητές. Με τόσα παιχνίδια, με την Ευρώπη, στην οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάναμε καλή πορεία και φτάσαμε στους ημιτελικούς. Αυτή η ομάδα για μένα έχει δείξει μέταλλο, θέληση, πνεύμα ομαδικό και πρέπει να συγχαρούμε όλους τους παίκτες. Ο κάθε παίκτης έχει μερίδιο σε αυτή την επιτυχία. Φυσικά πρέπει να πούμε ένα μπράβο και στο προπονητικό τιμ της ομάδας. Και φυσικά και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλους. Όλοι βοήθησαν. Το αποτέλεσμα δεν ήρθε εύκολα και ήρθε μέσα από δυσκολίες. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι το… κερασάκι και ειδικά όταν το παίρνουμε μέσα στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου. Το τρόπαιο είναι κάτι σημαντικό και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε».

Για τον κόσμο που θα είναι στο γήπεδο: «Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν πουληθεί κάτι παραπάνω από 7.000 εισιτήρια. Από αυτούς που αγόρασαν δεν ξέρω πόσοι θα έρθουν, καθώς πολλοί αγόρασαν εισιτήρια για να στηρίξουν τον Ερασιτέχνη. Επίσης μένει να δούμε πόσοι από αυτούς που έχουν διαρκείας θα μπουν στο γήπεδο. Εγώ πιστεύω ότι θα είναι περίπου 5.000- 6.000».

Για τα όσα έχουν ακουστεί για τον Ερνάντεζ: «Ακόμα είμαστε σε πρώιμο στάδιο αναφορικά με τα μεταγραφικά, άλλωστε στο βόλεϊ Ανδρών έχουμε το Λιγκ Καπ μπροστά μας. Σίγουρα ο σχεδιασμός θα γίνει νωρίς. Θα κοιτάξουμε πάντα ανάλογα με τις δυνατότητες μας και να είμαστε πάντα προσεκτικοί για να μην εκτεθούμε σαν σύλλογος. Πρέπει να φτάνουμε μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μας. Πρέπει να είναι όλοι πληρωμένοι. Τι να πω για τον Ερνάντεζ; Ότι δεν τον θέλουμε; Είναι ένα ενδεχόμενο το οποίο θα εξεταστεί, αλλά πρέπει να τα βάλουμε όλα κάτω με χαρτί μολύβι και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό με βάση πάντα τις δυνατότητες μας».

Για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό: «Το γήπεδο θα πάρει σύντομα σάρκα και οστά. Υπάρχει μια τυπική διαδικασία για να εκπληρωθεί το αποτέλεσμα της Γ.Σ., καθώς υπάρχει μια γραφειοκρατία. Το θετικό είναι ότι όλοι οι φορείς βιάζονται και θέλουν να προχωρήσει αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί. Είτε λέγεται είτε κράτος είτε λέγεται Δήμος είτε λέγεται τράπεζες. Υπάρχουν προθεσμίες συγκεκριμένες όσον αφορά τα ευρωπαϊκά κονδύλια΄. Μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουμε εξελίξεις και θα υπάρχει κινητικότητα, η οποία θα φανεί έμπρακτα. Είναι σημαντικό να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα. Δηλαδή μέχρι το τέλος του 2026 να είναι έτοιμα όλα και το γήπεδο του ποδοσφαίρου, με τις άδειες λειτουργίας».

Για την αγάπη του κόσμου: «Για μένα όλη αυτή την εμπειρία είναι πρωτόγνωρη, όσον αφορά την ενασχόληση με τα διοικητικά καθώς σαν φίλαθλος είμαι χρόνια δίπλα στην ομάδα. Όλα αυτά τα δύο χρόνια ήταν μια μεγάλη εμπειρία. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη του και να ξέρουν ότι από τη στιγμή που έμπλεκα δεν έχω σκοπό να ξεπλέξω εκτός αν δεν εκλεγούμε. Οπότε θα με ανεχτείτε για πολλά χρόνια»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...