ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: «Πράσινη» παράνοια στη φιέστα και ντελίριο από τον κόσμο (Vids)

Αντάξια της ιστορία του ήταν η φιέστα που διοργάνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Δέκα χιλιάδες κόσμο στην καταπράσινη γιορτή δημιούργησαν ατμόσφαιρα που ζηλεύουν «εχθροί» και φίλοι.

Παναθηναϊκός: «Πράσινη» παράνοια στη φιέστα και ντελίριο από τον κόσμο (Vids)

Το ΟΑΚΑ απόψε θύμιζε άλλες εποχές, ο κόσμος ήταν άκρως εντυπωσιακός και η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν αυστηρώς κατάλληλη μόνο για παναθηναϊκούς.

Δέκα χιλιάδες κόσμος βρέθηκε στις εξέδρες του κλειστού, αποθέωσε τις ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ με αμαξίδιο, με τις εικόνες να κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων ετών για Γκελαούζο!
Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων ετών για Γκελαούζο! 2.208 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ