ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο ΟΑΚΑ για τη φιέστα ο Παπαγιάννης

Ο Έλληνας σέντερ παρακολούθησε από τις εξέδρες των επισήμων, τη γιορτή του Ερασιτέχνη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο ΟΑΚΑ για τη φιέστα ο Παπαγιάννης

Δίπλα στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, βρέθηκε ο αθλητής της ομάδας μπάσκετ των πρασίνων, Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο Έλληνας σέντερ παρακολούθησε από τα επίσημα, τη χθεσινή γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόλεϊ ανδρών και αποθέωσε και εκείνος με τη σειρά του, τις προσπάθειες των παικτών του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Επίσης, μόλις έγινε αντιληπτός από τον κόσμο που βρίσκονταν στις παρακείμενες θέσεις, δεν αρνήθηκε να υπογράψει αυτόγραφα και να βγει φωτογραφίες, ενώ αρκετοί φίλοι της ομάδας του ζήτησαν το πρωτάθλημα στο μπάσκετ, ώστε σε λίγες ημέρες το ΟΑΚΑ να ξαναζήσει παρόμοιες στιγμές.

Ανάρτηση- βόμβα  Γιαννακόπουλου! (Pic)
Ανάρτηση- βόμβα Γιαννακόπουλου! (Pic) 53.006 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ