ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Βήμα σωτηρίας για τη Φαμαλικάο

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Βήμα σωτηρίας για τη Φαμαλικάο

Μια καλή προθέρμανση γίνεται στο κουπόνι της Παρασκευής (29/04) λίγο πριν από ένα πλούσιο αγωνιστικά Σαββατοκύριακο. Το Betarades.gr εντόπισε τη δυνατή επιλογή της ημέρας στο πρωτάθλημα της ανώτερης κατηγορίας της Πορτογαλίας και την αναμέτρηση μεταξύ Φαμαλικάο και Εστορίλ. Επιπλέον, στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε τα πάντα για τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα. Ας δούμε την ανάλυση της πρότασής μας πιο κάτω.

Στις 22:15, η Φαμαλικάο φιλοξενεί την Εστορίλ για την 32η αγωνιστική της Α’ Πορτογαλίας.

Η νίκη δεν ήρθε για έβδομη σερί αγωνιστική για τη Φαμαλικάο, όμως ο εκτός έδρας βαθμός (0-0) στο γήπεδο της Μπενφίκα μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικός στη μάχη που δίνει για την παραμονή. Ήταν η πρώτη φορά στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της που κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Μετράει δύο ισοπαλίες στους τρεις τελευταίους εντός έδρας αγώνες, με πιο πρόσφατη αυτή (2-2) με τη Ζιλ Βισέντε.

Δεύτερη σερί ισοπαλία (2-2) στο πρωτάθλημα για την Εστορίλ. Τα βρίσκει “σκούρα” μακριά από την έδρα της, καθώς ηττήθηκε στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της. Πιο πρόσφατα με 2-0 από τη Σάντα Κλάρα. “Καίγεται” για τους βαθμούς, προκειμένου να κάνει μεγάλο βήμα παραμονής η Φαμαλικάο και έχει το προβάδισμα απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Εστορίλ.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE