ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στον Παναθηναϊκό για τρία χρόνια ο Ζήσης!

Ο Δημήτρης Ζήσης επιστρέφει στο τριφύλλι και θα φοράει τα πράσινα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στον Παναθηναϊκό για τρία χρόνια ο Ζήσης!

Ο κορυφαίος Έλληνας λίμπερο, Δημήτρης Ζήσης, επιστρέφει στον Παναθηναϊκό μετά από δύο χρόνια. Ο Έλληνας διεθνής μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών, προκειμένου να αποτελέσει την… κολόνα της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Ο Ζήσης ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, ενώ η επιστροφή του φέρει τη σφραγίδα του Σωτήρη Πανταλέων. Ο τεχνικός διευθυντής των ομαδικών τμημάτων του Παναθηναϊκού με προσωπικές κινήσεις τον έντυσε ξανά στα πράσινα.

Ο Δημήτρης Ζήσης είναι ένας βολεϊμπολίστας που οφείλει πολλά στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο, καθώς είναι ο προπονητής που τον ανέδειξε τόσο σε επίπεδο Εθνικής όσο και τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...