ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ράπτης στο Panathinaikos24.gr: «Να κλείσουμε τη χρονιά με ακόμα ένα τίτλο – Όλοι θα θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό»

Ο Αλέξανδρος Ράπτης μιλάει αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr, για την πολύ όμορφη βραδιά που δημιούργησαν με την παρουσία τους οι φίλοι του "τριφυλλιού", επισημαίνει τις ιδιαιτερότητες που είχαν τη φετινή σεζόν και τονίζει πως η σεζόν θα τελειώσει ιδανικά και με την κατάκτηση του Λιγκ Καπ.

Ράπτης στο Panathinaikos24.gr: «Να κλείσουμε τη χρονιά με ακόμα ένα τίτλο - Όλοι θα θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό»

Ο άσος των πρωταθλητών Ελλάδας, σχολίασε τις διαφορές που είχε ο φετινός τίτλος σε σχέση με εκείνο που κατέκτησε με το τριφύλλι πριν δύο σεζόν, ανέλυσε τη δυσκολία που υπήρξε φέτος σχετικά με την αλλαγή διεξαγωγής και επεσήμανε πως πλέον κάθε αντίπαλος θα θέλει να κερδίσει τον πρωταθλητή Ελλάδας, Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δηλώνει:

Για τη μαζική παρουσία του κόσμου: «Τους ευχαριστούμε πολύ. Ήταν πολύ σπουδαία και όμορφη ατμόσφαιρα για εμάς τους αθλητές. Τίτλο με την ομάδα έχουμε ξαναπάρει αλλά δεν τον είχαμε γιορτάσει σε τόσο ωραία βραδιά μαζί με τον κόσμο μας. Γιατί αν θυμάστε το προηγούμενο ήταν με καταστάσεις κορωνοϊού. Το γήπεδο ήταν άδειο και μια μεγάλη γιορτή όπως αυτή στο ΟΑΚΑ δεν είχε γίνει για να το ευχαριστηθούμε».

Για τη σημασία του φετινού τίτλου: «Είναι κάτι πάρα πολύ ευχάριστο και σίγουρα τις συνθήκες αυτής της συγκεκριμένης βραδιάς μπορείς να τις θυμάσαι για όλη σου τη ζωή».

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη δυσκολία που είχε το φετινό πρωτάθλημα σε σχέση με εκείνο της σεζόν 19-20: «Ναι. Προφανώς και είναι πιο δύσκολο να κατακτάς ένα τίτλο με αυτό το σύστημα διεξαγωγής. Να σου πω την αλήθεια εμένα που άρεσε το προηγούμενο καθεστώς με τα πλέι οφ, αλλά σίγουρα το φετινό ήταν πολύ δύσκολο γιατί και οι ομάδες ήταν δυνατές αλλά και μέσα στη σεζόν είχαμε αρκετές καταστάσεις που έπρεπε να ξεπεράσουμε».

Για τη συνέχεια και τις αναμετρήσεις για το Λιγκ Καπ: «Όλα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση. Μπορεί να μας έχεις προκαλέσει δυσκολίες φέτος ο Φοίνικας αλλά στο χέρι μας είναι να βρούμε τρόπο να λύσουμε τα προβλήματα που θα μας θέσει. Εμείς πρέπει να πάμε προετοιμασμένοι. Οι πανηγυρισμοί για το πρωτάθλημα τελείωσαν, όμως δεν τελείωσε η χρονιά. Όλοι πλέον οι αντίπαλοί μας, θα θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή. Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.Θέλουμε να πάρουμε και αυτόν τον τίτλο, να τον χαρούμε με τους φιλάθλους μας και να ολοκληρώσουμε μια πολύ καλή χρονιά για τον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.