ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παλάσιος στο Panathinaikos24: «Να εμφανιστούμε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι με τον Άρη – Να βάλω γκολ και στον τελικό»!

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr για την πρόκριση στον τελικό, τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα και τη δική του απόδοση.

Παλάσιος στο Panathinaikos24: «Να εμφανιστούμε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι με τον Άρη - Να βάλω γκολ και στον τελικό»!

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr για την πρόκριση στον τελικό, τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα και τη δική του απόδοση.

Αναλυτικά

Για την πρόκριση του Παναθηναϊκού και την επιστροφή σε τελικούς: «Σταθήκαμε καλά και στους δύο αγώνες, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη στην πρώτη αναμέτρηση στο γήπεδό μας. Εκεί θα έπρεπε να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και να πετύχουμε περισσότερα γκολ, ώστε να μην είχαμε τόσο άγχος στη ρεβάνς. Στο τέλος όμως, εμείς είμαστε αυτοί που χαμογελάμε και έχουμε ιδανική ευκαιρία να δώσουμε στο σύλλογο έναν τίτλο. Όλο το χρόνο δουλέψαμε γι΄ αυτό το αποτέλεσμα και νομίζω πως αξίζαμε την πρόκριση 100%».

Για τα γκολ που έχει πετύχει και τον προσωπικό του στόχο: «Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να σκοράρω ξανά γιατί ήμουν δυο αγώνες μακριά από το γκολ. Θέλω να πετυχαίνω όσο πιο πολλά μπορώ για να βοηθάω την ομάδα να παίρνει νίκες.  Είμαι ποδοσφαιριστής που τρέφομαι από το γκολ και τη νίκη και προφανώς θα ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενος να το κάνω και στα επόμενα ματς και γιατί όχι και στον τελικό»!

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.592 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το δύσκολο ματς με τον Άρη που ακολουθεί: «Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά επειδή παίζουμε στην έδρα μας και εκεί έχουμε πετύχει αρκετά πράγματα φέτος, πιστεύω πως θα κάνουμε και πάλι το ίδιο. Θα χρειαστεί πνευματική και σωματική ξεκούραση, καθώς πέρα από το ματς με τον Άρη έχουμε και άλλα δύσκολα ματς μπροστά μας. Ωστόσο η σκέψη μας τώρα ανήκει αποκλειστικά στο ματς της Κυριακής όπου και θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να προχωρήσουμε στο πλάνο που έχουμε θέσει.

Για τον τελικό που θα έρθει απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Θα είναι μια σπουδαία αναμέτρηση. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου πως θα παρουσιαστούμε αγωνιστικά έτοιμοι για την πρόκληση και ελπίζω μέχρι τότε να μην έχουμε προβλήματα, ώστε εκείνο το βράδυ να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίζουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...