ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: «Χρυσή» στα Βενιζέλεια η Ντουντουνάκη

Η κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού Άννα Ντουντουνάκη πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο στα 19α Βενιζέλεια που γίνονται στην ιδιαίτερη πατρίδα της τα Χανιά. Μετάλλια και από την Ζαΐμη και τον Κουτσούλα.

Παναθηναϊκός: «Χρυσή» στα Βενιζέλεια η Ντουντουνάκη

Η Χανιώτισα αθλήτρια του Παναθηναϊκού, Άννα Ντουντουνάκη επικράτησε στα 50μ. ελεύθερο με 26.19 αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται πάντα σε φόρμα ενώ την δεύτερη θέση κατέκτησε η επίσης πράσινη Καλλιόπη Ζαΐμη με 26.80. Στον τελικό του ίδιου αγωνίσματος από πλευράς Παναθηναϊκού βρέθηκε και η Δανάη Γκογκόση που πήρε την 4η θέση με 26.99.

Παράλληλα πολύ καλή κούρσα έκανε και ο «πράσινος» κολυμβητής Σταμάτης Κουτσούλας που πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. πρόσθιο με 29.74 ενώ στο ίδιο αγώνισμα στις γυναίκες η Ιωάννα Βουδούρη πήρε την 7η θέση. Επιπλέον σχετικά καλές κούρσες έκαναν και οι Φραγκίσκος Καρλής και Μάριος Καπόγλης στα 400μ. μικτή ατομική και 1500μ. ανδρών που μπήκαν στην πρώτη δεκαεξάδα.

Οι προσπάθειες του κολυμβητικού τμήματος του Παναθηναϊκού συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο με τον κόουτς Γιάννη Μηλιδάκη να είναι ικανοποιημένος από την πρώτη ημέρα των αγώνων.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.