ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Στον τελικό οι Νεάνιδες του «τριφυλλιού»

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μεγάλη νίκη στον ημιτελικό του πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Παναθλητικό με 61-52 και σήμερα Σάββατο στις 15:30 θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο Επταπύργιο Θεσσαλονίκης.

Παναθηναϊκός: Στον τελικό οι Νεάνιδες του «τριφυλλιού»

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μεγάλη νίκη στον ημιτελικό του πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Παναθλητικό με 61-52 και σήμερα Σάββατο στις 15:30 θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο Επταπύργιο Θεσσαλονίκης.

Το «τριφύλλι» πραγματοποίησε πολύ σοβαρή εμφάνιση, περιόρισε τον αντίπαλο του και… ξεκόλλησε στο σκορ στο κατάλληλο σημείο του αγώνα.

Το προβάδισμα άλλαζε χέρια συνεχώς και στην πρώτη περίοδο καμία ομάδα δεν μπόρεσε να ξεφύγει με μια διαφορά μεγαλύτερη των τριών πόντων. Ο Παναθλητικός προηγήθηκε 22-18 (15′) με τη Βασιλείου, αλλά οι «πράσινες» έκλεισαν το πρώτο μισό στο +1 (29-28)

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην τρίτη περίοδο τα κορίτσια του Παναθηναϊκού έφτασαν ως το 37-33 (25’45”) με δύο εύστοχες βολές της Ιωάννου. Σαράντα δευτερόλεπτα πριν την λήξη της τρίτης περιόδου, το κλειστό του Επταπυργίου «πάγωσε», καθώς μια άσχημη πτώση της Στυλιανής Παναγιωτοπούλου, συνοδεύτηκε από τραυματισμό της. Η παίκτρια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκες.

Ο Παναθηναϊκός λίγο αργότερα έφτασε στο 43-37, ο Παναθλητικός αντέδρασε (45-43), αλλά οι «πράσινες» κράτησαν το προβάδισμα και τελικά πανηγύρισαν τη νίκη.

Δεκάλεπτα: 15-15, 29-28, 43-37, 61-52

Παναθηναϊκός (Τσεμπέρης): Ζιάκα 12, Γιαννακοπούλου 2, Ιωάννου Β. 4, Φελούρη 11(1), Μπάτσιου 3(1), Γρηγοροπούλου 17, Παναγιωτοπούλου 6, Παλάσκα 6.

Παναθλητικός (Διαβολεμένου-Γιαννάτση): Σαριδάκη, Μπαξεβάνου 12(1), Τσινασλανίδου 7, Παπαδοπούλου, Ντολοπούλου, Βασιλείου 8, Καμπερίδου, Δημοπούλου, Σταμ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.