ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ενοχλημένη με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα ΜΜΕ

Ενοχλημένη από τον τρόπο, με τον οποίο καλύπτεται η υπόθεση της από τα ΜΜΕ, αλλά και από την στάση του Μάνου Δασκαλάκη είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου σύμφωνα με τον δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ενοχλημένη με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα ΜΜΕ | panathinaikos24.gr

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στη φυλακή, επιμένει για την αθωότητά της, ενώ αναμένεται η συμπλήρωση του φακέλου με τις επιστημονικές ερμηνείες για τις συνθήκες θανάτου της Τζωρτζίνας.

H φωτογραφία-φωτιά που έστειλε ο Μάνος μετά την αποκάλυψη της απιστίας της Ρούλας (Pic)
H φωτογραφία-φωτιά που έστειλε ο Μάνος μετά την αποκάλυψη της απιστίας της Ρούλας (Pic) 10.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ότι η εντολέας του είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένη σχετικά με το πώς καλύπτεται η υπόθεση από τα ΜΜΕ.

Δεν κρύβει επίσης την ενόχλησή της για το ζήτημα πατρότητας, καθώς θεωρεί ότι τη θίγει και θίγει και τη μνήμη των παιδιών. Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχεται να γίνει η εξέταση ωστόσο θα επιδιώξει την αποκατάστασή της μετά για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη.

Δημοσιεύματα, ωστόσο, κάνουν λόγο για αίτηση τεστ DNA τον Απρίλη του 2021 με τον διευθυντή της ΜΕΘ κ. Ηλιάδη να έχει μεσολαβήσει για να γίνει η εξέταση δωρεάν.

Σχετικά με την Μαλένα και την Ίριδα ανέφερε ότι η διαδικασία βρίσκεται σε στάδιο αναμονής επίσης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, ωστόσο, υποστηρίζει ότι οι εκδορές και η ερυθρότητα στο πρόσωπο της Ίριδας είναι εξαιτίας μια δερματίτιδας που είχε υποστεί και για την οποία έπαιρνε και αγωγή.

«Έχουμε συγκεκριμένα επιχειρήματα που θα χρησιμοποιήσουμε ενώπιον των αρχών», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος για την υπόθεση της Τζωρτζίνας και σημείωσε ότι «αν δεν ξέρουμε ακριβή ώρα θανάτου, δε μπορεί να στηθεί η σειρά των γεγονότων που συνέβησαν στο δωμάτιο της 9χρονης». Τέλος, είπε ότι τα εργαστηριακά ευρήματα θα υπερισχύσουν των καταθέσεων.

Πηγή: Newsit.gr

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close