ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κανονικά με Άρη ο Μπρινιόλι – Εκτός Διούδης, Σάρλια (Pic)

Με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη. Εκτός αποστολής ο Διούδης λόγω λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και ο Σάρλια.

Κανονικά με Άρη ο Μπρινιόλι - Εκτός Διούδης, Σάρλια (Pic)

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Άρη ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός, με τον Ιταλό τερματοφύλακα να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και να τίθεται κανονικά στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αντίθετα, στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Σέρβος τεχνικός δεν θα βρίσκονται οι Διούδης και Σάρλια, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να έχει ενοχλήσει στο γόνατο του δεξιού ποδιού, ενώ ο Κροάτης στόπερ έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Εκτός από τους δύο που προαναφέραμε ατομικό ακολούθησαν και οι Πούγγουρας, Βαγιαννίδης, Λούντκβιστ, Αγιούμπ, οι οποίοι αμφότεροι δεν βρίσκονται στα αγωνιστικά πλάνα του Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 120.446 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα της προπόνησης, το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, συνεχίστηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκληρώθηκε με τακτική.

Μετά το πέρας της προπόνησης, ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι εξής: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...