ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καραμαρούδης στο Panathinaikos24: «Σπουδαία βραδιά για όλο το σύλλογο – Η ομάδα θα παραμείνει ανταγωνιστική και θα γίνει ακόμα καλύτερη»!

Ο Παύλος Καραμαρούδης, μέλος του τεχνικού τιμ των πρωταθλητών Ελλάδας μιλάει στο Panathinaikos24.gr για την σπουδαία βραδιά στο ΟΑΚΑ, για τις διαφορές να κατακτάς πρωτάθλημα σαν αθλητής και σαν προπονητής με τον Παναθηναϊκό αλλά και για το επίπεδο που θέλουν να διατηρήσουν την ομάδα.

Καραμαρούδης στο Panathinaikos24: «Σπουδαία βραδιά για όλο το σύλλογο - Η ομάδα θα παραμείνει ανταγωνιστική και θα γίνει ακόμα καλύτερη»!

Παράλληλα, επισήμανε πως και τα επόμενα χρόνια η ομάδα θα παραμείνει ανταγωνιστική και θα γίνει ακόμα καλύτερη, ενώ στο τέλος σχολίασε και τα πρώτα βήματα που κάνει ο γιος του στο άθλημα και τόνισε πως θα ήταν ευλογία να τον δει στο μέλλον πρωταθλητή με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την απίστευτη βραδιά στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο να πανηγυρίζει τον τίτλο μαζί με την ομάδα: «Αυτές οι βραδιές είναι ιδιαίτερα σημαντικές και σπουδαίες πρώτα απ’ όλα για το σύλλογο και στη συνέχεια για εμάς προσωπικά. Ο κόσμος ήρθε μαζικά να μας επιβραβεύσει για τη χαρά που του δώσαμε αλλά και για την επιτυχία που φέραμε στην ομάδα. Είδε ότι καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια όλη τη σεζόν και δίνουμε υπόσχεση πως θα κρατήσουμε την ομάδα σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, ώστε να πάρουμε και τον τίτλο του Λιγκ Καπ, αλλά και άλλους  τίτλους στο μέλλον».

Για το αν θα διατηρηθεί το ρόστερ και την επόμενη σεζόν: «Ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για να ξέρουμε επακριβώς που βαδίζουμε. Ωστόσο θα γίνει προεργασία και ο κατάλληλος προγραμματισμός και πρόθεσή μας απ’ όσο μπορώ να ξέρω και απ’ όσα μπορώ να πω είναι πως θέλουμε να επιβραβεύσουμε τους παίκτες και αναλόγως με τις προθέσεις τους, θα πράξουμε και εμείς. Προφανώς και θέλουμε να προσθέσουμε και παραπάνω πινελιές στην ομάδα με στόχο να την κάνουμε καλύτερη και πιο ανταγωνιστική».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το συναίσθημα να παίρνει πρωτάθλημα και ως αθλητής στο παρελθόν αλλά και τώρα ως βασικό μέλος του τεχνικού τιμ: «Είναι πολύ διαφορετική η θέση και η προσπάθεια που. Σαν αθλητής δεν το συζητώ είναι κάτι το υπέροχο, γιατί ξέρεις πως είσαι στο επίκεντρο του κόσμου. Έχεις διαφορετική ψυχολογία, διαφορετική ένταση. Είναι κάτι το καταπληκτικό.

Όταν όμως είσαι προπονητής, πρέπει να υπάρχει η ανάλογη ψυχραιμία ώστε να δίνονται οι σωστές κατευθυντήριες γραμμές. Πρέπει να βγάλεις από τους παίκτες ενέργεια, απόδοση και την ανάλογη ηρεμία όπου απαιτηθεί.

Προφανώς δεν το συζητάμε πως έχει τη δική του αξία και τη δική του χαρά, αλλά όταν φτάνεις στο σημείο να κατακτάς τίτλους, οι πανηγυρισμοί και τα συναισθήματα είναι ίδια. Ειδικά όταν όλα αυτά τα καταφέρνεις με την ομάδα της καρδιάς σου».

Για τον γιό του που έχει ξεκινήσει την ενασχόλησή του με το βόλεϊ και αν στο μέλλον θέλει να τον δει πρωταθλητή με τον Παναθηναϊκό: «Τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα στο άθλημα. Μακάρι να τον βοηθήσει ο Θεός και με όρεξη και πείσμα να θέλει να διακριθεί και να καταφέρει καλύτερα και πιο σπουδαία πράγματα απ’ όσα έκανα εγώ ή η μητέρα του (Ρούλα Πραγκαλούδη) στον Παναθηναϊκό. Μακάρι και θα ήταν πραγματικά ευχή μου να ζήσω και να τον δω μια ημέρα πρωταθλητή με τον Παναθηναϊκό. Θα ήταν ευλογία για εμένα και την οικογένειά μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.