ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Διαφορετικό το κάθε ματς με τον Άρη φέτος, αλλά πάντα ο σκοπός είναι ίδιος»

Το μήνυμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη στη Λεωφόρο.

Γιοβάνοβιτς: «Διαφορετικό το κάθε ματς με τον Άρη φέτος, αλλά πάντα ο σκοπός είναι ίδιος»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Καταρχήν έχω σεβασμό απέναντι στην ομάδα του Άρη. Γιατί είναι μία ομάδα που τα τελευταία 2-3 χρόνια, πραγματικά πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι μία ομάδα με πολύ καλό υλικό, με απαιτήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, που παίζει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα μαζί, με λίγες προσθήκες και κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο σοβαρή.

Η αλήθεια είναι ότι θα παίξουμε για τέταρτη φορά φέτος με τον Άρη κι όλα τα παιχνίδια ήταν κάπως διαφορετικά. Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού και τις συνθέσεις των ομάδων… Αλλά ο σκοπός παρέμενε πάντα ο ίδιος και για τις δύο ομάδες. Και γι’ αυτό σίγουρα μας περιμένει και στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.