ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι Νεάνιδες του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας Νεανίδων μετά τη νίκη του με 58-31 επί του Άρη στο Επταπύργιο της Θεσσαλονίκης.

Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι Νεάνιδες του Παναθηναϊκού!

Το «τριφύλλι» επέστρεψε στην κορυφή μετά το 2018 κατακτώντας το δεύτερο Πρωτάθλημα Ελλάδας Νεανίδων στην ιστορία του και τον 1651ο τίτλο για το Σύλλογο.

Πολυτιμότερη αθλήτρια αναδείχθηκε η Γεωργία Γρηγοροπούλου και την απονομή έκανε η project manager στην προώθηση του μπάσκετ γυναικών της ΕΟΚ, Εβίνα Μάλτση.

Επίσης, κατόπιν ψηφοφορίας των προπονητών η καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης αποτελείται από τις:

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Νικολέτα Κιολέογλου (Πιερικός Αρχέλαος)

Γεωργία Γρηγοροπούλου (Παναθηναϊκός)

Κατερίνα Μπαξεβάνου (Παναθλητικός)

Αναστασία Δροσούνη (Αρης)

Αγγελική Ζιάκα (Παναθηναϊκός)

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, οι Νεάνιδες του ΠΑΟ ήταν καταιγιστικές και «καθάρισαν» από νωρίς το ματς αφού προηγήθηκαν με 14-0 στα πρώτα λεπτά. Η κυριαρχία των «πρασίνων» κάτω από το καλάθι ήταν εμφανής με τα ριμπάουντ σε εκείνο το σημείο να είναι στο 14-4. Οι «πράσινες» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, ανεβάζοντας τη διαφορά (22-3, 12′). Ο Παναθηναϊκός διατήρησε τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους και έφτασε χωρίς να απειληθεί στην κατάκτηση του τίτλου.

Διαιτητές: Κατωτικίδης-Ταρενίδης Κ.-Ελευθεριάδης

Δεκάλεπτα: 3-14, 12-27, 20-41, 31-58

Άρης (Συρόπουλος-Τσαμπούρη): Καρβουνιάδου 7, Κιρπιζλίδου, Παρακεντέ 3, Ρίμπα, Τσαχτσίρα, Κουμαντσιώτου 3, Καλόγηρου, Βλάχου Κ. 4, Δροσούνη 10, Βλάχου Μ. 2, Βαλαβάνη 2, Εφραιμίδου

Παναθηναϊκός (Τσεμπέρης): Ζιάκα 7(1), Γιαννακοπούλου 3(1), Ιωάννου Β. 4, Μελέτη 2, Ιωάννου Μ., Φελούρη 7, Μπάτσιου, Γρηγοροπούλου 23, Παναγιωτοπούλου, Παλάσκα 7, Φεράκη 2, Φραγκούλη Θ. 3(1)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...