ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πάμε Στοίχημα: Συντηρητικά στην Τούμπα

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Πάμε Στοίχημα: Συντηρητικά στην Τούμπα

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι της Κυριακής με το βλέμμα να στρέφεται στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και στα πλέι οφ της Super League. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχεται από το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε βαθμολογίες για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα αλλά και βαθμολογία superleague.

6η Αγωνιστική στα πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ να έρχεται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο αποψινό ντέρμπι μετά τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου επί του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Λουτσέσκου συμπλήρωσε έξι παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (0-2-4), αναζητά σήμερα αντίδραση, ενώ στο τελευταίο ματς για τα πλέι οφ ηττήθηκε με 1-0 από τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. 

Από την πλευρά της η ΑΕΚ πέρασε αλώβητη από τα Γιάννενα την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς επικράτησε με 3-2 του ΠΑΣ. Έβαλε έτσι τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αναμετρήσεων που έτρεχε, βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης και στο -2 από τον 3ο Άρη. Με ψυχολογία αλλά και με σημαντικές απουσίες και κόπωση έρχεται στο αποψινό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, κόντρα στην ΑΕΚ που δεν έχει περιθώρια λάθους. Περιμένουμε ότι οι δύο ομάδες δεν θα ρισκάρουν, “βλέπουμε” παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό και ότι το σκορ δεν θα ξεφύγει. 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.