ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία ο Παναθηναϊκός και ο Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ θα αναμετρηθούν στους διπλούς ημιτελικούς του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των εφετινών πρωταθλητών και των κατόχων του περσινού Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» θα γίνει τρία εικοσιτετράωρα μετά τη φιέστα του ΟΑΚΑ στο φινάλε του πρωταθλήματος που όμως επικράτησε η ομάδα της Σύρου.

Οι πρωταθλητές καλούνται να ξεχάσουν τα πανηγύρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να επικεντρωθούν στο στόχο της πρόκρισης στον τελικό όπου θα διεκδικήσουν τον δεύτερο τίτλο της σεζόν και το δεύτερο Λιγκ Καπ της ιστορίας τους μετά το 2020.

Μάλιστα και το 2020 ο Παναθηναϊκός είχε αντιμετωπίσει τους συριανούς στην ημιτελική φάση και κατάφερε να προκριθεί με νίκη 3-1 στο Μαρούσι και ήττα 3-2 στην Ερμούπολη.

Eίναι η 34η αναμέτρηση πρωταθλήματος μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Φοίνικα ΟΝΕΧ και οι συριανοί έχουν προβάδισμα νικών 19-14. Το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 15:00, θα καλυφθεί μέσω Live Streaming, ενώ θα υπάρξει και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.