ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τρίποντο» για να πλησιάσει το στόχο της Ευρώπης

Ματς-τελικό στην προσπάθεια που κάνει για να πάρει το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοξενεί στο γήπεδο της Λεωφόρου τον Άρη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Play Off της Super League 1 (19:00, Cosmote Sport-1/Panathinaikos24.gr).

«Τρίποντο» για να πλησιάσει το στόχο της Ευρώπης

Οι «πράσινοι» βλέπουν ως μονόδρομο την κατάκτηση της νίκης, η οποία αν επιτευχθεί θα τους δώσει τη δυνατότητα να ξεπεράσουν τον σημερινό τους αντίπαλο στη βαθμολογία και να μπουν μέσα στην πρώτη τετράδα, τις θέσεις δηλαδή που οδηγούν στην Ευρώπη. Από τη μεριά του, ο Άρης με νίκη θα ανοίξει τη διαφορά από τους «πράσινους» στο +5, κάτι που φυσικά δεν επιθυμεί κανείς στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το σημερινό παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σωκράτη Διούδη, Ζβόνιμιρ Σάρλια, Αχιλλέα Πούγγουρα, Γιώργο Βαγιαννίδη, Ραμόν Λούντκβιστ, Φεντερίκο Μακέντα και Γιασίν Αγιούμπ, οι οποίοι έχουν μείνει εκτός αποστολής.

Για τον φιλοξενούμενο Άρη, ο Χέρμαν Μπούργος δε θα έχει στη διάθεσή του τους, Γιόχαν Μπεναλουάν, Κριστιάν Λόπεθ, Κυριάκο Ασλανίδη και Λούμορ.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 107.178 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με την πιθανή αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα διατηρήσει το 4-3-3. Ο Μπρινιόλι θα είναι στο τέρμα, ο Χουάνκαρ, στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Κώτσιρας στο δεξί και οι Σένκεφελντ και Βέλεθ θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Πέρεθ θα είναι το αμυντικό χαφ, με τους Γκατσίνοβιτς και Βιγιαφάνιες να έχουν ρόλους εσωτερικών μέσων. Τέλος, ο Αϊτόρ θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της επίθεση, ο Παλάσιος στο δεξί και ο Ιωαννίδης στην κορυφή.

Ο Άλιγιαρ Αγκάγεφ από το Αζερμπαϊτζάν θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης. Ο έμπειρος ρέφερι θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Ζεϊνάλ Ζεϊνάλοφ και Ακίφ Αμιραλί. 4ος θα είναι ο Σπύρος Ζαμπάλας, ενώ στο VAR θα καθίσουν ο Πορτογάλος Βάσκο Σάντος και ο Βασίλης Νικολακάκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...