ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γκατσίνοβιτς: «Είμαι χαρούμενος εδώ – Δεν θα εξαρτηθεί από μένα η παραμονή μου»

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, την περαιτέρω παραμονή του στο «τριφύλλι» και την σπουδαία νίκη επί του Άρη, μίλησε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Γκατσίνοβιτς: «Είμαι χαρούμενος εδώ - Δεν θα εξαρτηθεί από μένα η παραμονή μου»

Χαρούμενος στο «τριφύλλι» αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις συζητήσεις που θα έχει ο Παναθηναϊκός με την Χόφενχαϊμ, δήλωσε ο Σέρβος ποδοσφαιριστής.

Ο Γκατσίνοβιτς αναφέρθηκε στη σπουδαία νίκη επί του Άρη, ενώ επεσήμανε πως δεν σκέφτεται ακόμα τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς απέναντι σε ένα σκληρό αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και νομίζω πως αξίζαμε την νίκη. Δεν είμαστε χαρούμενοι με τον τρόπο που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι αλλά αυτό που μετράει είναι ότι στο τέλος πήραμε την νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός για εμάς. Σε καμία περίπτωση δεν σκεφτόμαστε τον τελικό του κυπέλλου. Θέλουμε να τερματίσουμε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και συγκεντρωνόμαστε σε αυτό.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι είμαι χαρούμενος εδώ. Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα το αν θα παραμείνω στην ομάδα. Θα δούμε στο τέλος. Προς το παρόν δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα στους φίλους της ομάδας. Η παραμονή μου θα εξαρτηθεί και από τον Παναθηναϊκό αλλά και από την ομάδα μου στην Γερμανία. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και γενικά στην Ελλάδα είναι παθιασμένοι και αγαπούν πολύ το ποδόσφαιρο και για αυτό μου αρέσει εδώ. Στην Σερβία υπάρχει η ίδια νοοτροπία από τους οπαδούς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.