ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Κυνικός ο Παναθηναϊκός, έχει ψυχολογικό αβαντάζ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε στην αποτελεσματικότητα του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του Άρη.

Νικολογιάννης: «Κυνικός ο Παναθηναϊκός, έχει ψυχολογικό αβαντάζ»

Στην κυνικότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» έχουν μεν το ψυχολογικό αβαντάζ στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά και το δυσκολότερο πρόγραμμα από τους άλλους διεκδικητές.

«Έκανε ίσως την πιο σημαντική του νίκη αυτή απέναντι στον Άρη. Αποδείχτηκε πως είναι μια πολύ καλή ομάδα ο Άρης, αλλά του λείπει το εύκολο γκολ. Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια των playoffs με τρία ντέρμπι εκτός, αλλά έχει ψυχολογικό αβαντάζ. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η νοοτροπία που μπήκε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα. Πάντως δεν απειλήθηκε πολύ και απέδειξε πως πλέον είναι κυνικός, δηλαδή μπορεί να κερδίζει χωρίς να χρειαστεί να παίξει πάρα πολύ καλά», ανέφερε.

Όσον αφορά στον τραυματισμό του Γκατσίνοβιτς είπε: «Μάλλον έχει θλάση και θα είναι μεγάλη απουσία. Θα μάθουμε σήμερα τι ακριβώς έχει. Η ομάδα έχει πολύ βαρύ πρόγραμμα και δεν μπορεί να παίζουν 11 παίκτες συνέχεια. Ο Γιοβάνοβιτς εμπιστεύεται αυτούς που πάνε από νίκη σε νίκη, αλλά ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί φρεσκάρισμα παίζοντας κάθε τρεις μέρες από την Κυριακή μέχρι και τον τελικό Κυπέλλου».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...