ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Σπουδαία επίδοση για τον «κλέφτη» Σαντ Ρος

Ο Κουβανός φόργουορντ με τα έξι κλεψίματα που είχε κόντρα στον Προμηθέα, ισοφάρισε ένα ιστορικό ρεκόρ για το Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Σπουδαία επίδοση για τον «κλέφτη» Σαντ Ρος

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος έκανε εξαιρετική δουλειά στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού «κλέβοντας» έξι φορές την μπάλα και ισοφαρίζοντας την κορυφαία επίδοση της φετινής Stoiximan Basket League.

Από έξι κλεψίματα είχαν πριν τον Κουβανό ο Τόνι Ντάγκλας στο ματς του Ηρακλή με το Περιστέρι Vitabiotics και ο Ίαν Χάμερ στο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με το Λαύριο Megabolt.

Η επίδοση του γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ όμως ξεπερνάει τα όρια της φετινής σεζόν. Ο Σαντ Ρος ισοφάρισε το «πράσινο» ιστορικό ρεκόρ κλεψιμάτων στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.753 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την επίδοση των έξι κλεψιμάτων που έκανε ο Χάουαρντ Σαντ Ρος, έκαναν στο παρελθόν άλλοι δύο παίκτες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Στις 24 Μαρτίου 2001, ο Μίκαελ Κοχ έκλεψε έξι φορές την μπάλα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Μακεδονικό για την περίοδο 2000-01.

Στις 3 Νοεμβρίου 2001, ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς έκανε επίσης έξι κλεψίματα στο εντός έδρας ματς με τη Δάφνη για τη σεζόν 2001-02.

Με αυτά τα έξι κλεψίματα όμως παράλληλα ο Χάουαρντ Σαντ Ρος έγραψε και με άλλον τρόπο ιστορία αφού μπήκε στην πρώτη 10άδα των ξένων «κλεφτών» του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Έφτασε τα 78 κλεψίματα και Πρωταθλήματος με τους «πράσινους» και ξεπέρασε τον Τζέιμς Φελντέιν που είχε 75.

Ο Κουβανός παράλληλα μπήκε στην πρώτη 20άδα της συνολικής λίστας των παικτών του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τα περισσότερα κλεψίματα στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Με τα 78 που έφτασε, «έπιασε» στην 20ή θέση τον Κώστα Παταβούκα που έπαιξε στους «πράσινους» από το 1993 ως το 1996 και στη διετία 1997-99.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.