ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Επιστρέφει στην Κορίνθιανς ο Βιτάλ»

ΜΜΕ από την Βραζιλία θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του Ματέους Βιτάλ στην Κορίνθιανς.

«Επιστρέφει στην Κορίνθιανς ο Βιτάλ» | panathinaikos24.gr

Δημοσίευμα από την Βραζιλία και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα «somosfanaticos.fans» αναφέρει ότι είναι ιδιαίτερα πιθανό να επιστρέψει ο Ματέους Βιτάλ στην Κορίνθιας τονίζοντας ότι: «ο Βιτάλ που αυτή τη στιγμή είναι δανεικός στον Παναθηναϊκό, θα μπορούσε να επιστρέψει στην “Timao” το καλοκαίρι, όταν και λήγει ο δανεισμός του στην ελληνική ομάδα».

Ο δρόμος του Παναθηναϊκού για το Conference League
Ο δρόμος του Παναθηναϊκού για το Conference League 6.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, οι Βραζιλιάνοι στέκονται σε όσα έχει πετύχει ο Βιτάλ φέτος και θεωρούν ότι δεν κατάφερε να διακριθεί γι΄αυτό και το τριφύλλι δεν θα ενεργοποιήσει την ρήτρα:«O Βιτάλ είχε θετική απόδοση στην Ελλάδα, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τον τίτλο (σ.σ. πρωτάθλημα), κάτι που με τη σειρά του θα κάνει τον σύλλογο να μην ασκήσει το δικαίωμα αγοράς του».

Επιπρόσθετα οι Βραζιλιάνοι σημειώνουν ότι: «ο Βιτάλ θα πρέπει να επιστρέψει στην Κορίνθιανς, ενισχύοντας την ενδεκάδα του Βίτορ Περέιρα για το δεύτερο μισό της σεζόν. Και, για τους περισσότερους οπαδούς, η επιστροφή του Βιτάλ είναι κάτι εξαιρετικά θετικό, καθώς πολλοί πιστεύουν ότι υπό τις εντολές του Πορτογάλου, ο μέσος θα παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρό του».

Θυμίζουμε ότι ο Βιτάλ έχει ρήτρα 4 εκατ. ευρώ για το 50% δικαιωμάτων του, ποσό που δεν πρόκειται να δώσει ο Παναθηναϊκός

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close