ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αυτός παίρνει την θέση του Γκατσίνοβιτς με ΑΕΚ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται ότι θα χρησιμοποιήσει τον Σώτηρη Αλεξανδρόπουλο στη θέση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: Αυτός παίρνει την θέση του Γκατσίνοβιτς με ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στο ματς με την ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Οι πράσινοι καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ένωσης, προκειμένου να πάρουν σαφές πλεονέκτημα για την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το τριφύλλι θα κατέβει με ένα σημαντικό πρόβλημα στο παιχνίδι αυτό. Συγκεκριμένα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μιγιάτβ Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος έχει υποστεί μια θλάση πρώτου βαθμού και αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου 10 μέρες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Έτσι ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτή του. Όπως όλα δείχνουν τη θέση του θα πάρει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος μπήκε και αλλαγή στο 30ο λεπτό του αγώνα. Οπότε αυτός θα είναι και πιθανότατα ο ποδοσφαιριστής που θα πάρει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.