ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Ο Οφρυδόπουλος έχει βάλει πιο δύσκολα στον Γιοβάνοβιτς απ’ ότι Μαρτίνς, Λουτσέσκου, Μπούργος

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για το… match ball που έχει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ απέναντι σε έναν προπονητή που είχε διαβάσει καλά τον Γιοβάνοβιτς.

Ο Οφρυδόπουλος έχει βάλει πιο δύσκολα στον Γιοβάνοβιτς απ’ ότι Μαρτίνς, Λουτσέσκου, Μπούργος

Έχει… match ball ο Παναθηναϊκός την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στην ΑΕΚ. Είναι σχεδόν ξεκάθαρο πως αν πάρει αυτό το παιχνίδι και ανοίξει την ψαλίδα από την Ένωση στους πέντε βαθμούς και με δεδομένο την αγωνιστική εικόνα που βγάζει, δεν μπορεί πια να χάσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Γιατί ναι μεν το πρόγραμμα των πράσινων είναι… ζόρικο έως το φινάλε, αλλά μην ξεχνάμε πως ζόρικο είναι και για τους υπόλοιπους. Για παράδειγμα ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Έχει να πάει στην Τούμπα. Και φυσικά υπάρχει το Άρης – ΑΕΚ. Δεν γίνεται να… κερδίσουν και οι δύο!

Το πρώτο match ball του Παναθηναϊκού έρχεται απέναντι στην ΑΕΚ του Οφρυδόπουλου. Και το τονίζω γιατί η ΑΕΚ του Οφρυδόπουλου είναι η ομάδα που έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό του… 2022. Δηλαδή στην ομάδα που σχεδόν σε όλα τα ντέρμπι που έδωσε εκείνη είχε τον έλεγχο. Και γενικά το πάνω χέρι.

Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός
Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός 826 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα ντέρμπι με την ΑΕΚ του Γιαννίκη, για παράδειγμα, είχαν τον Παναθηναϊκό καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Και στην ήττα του στο ΟΑΚΑ με 1-0 στο πρώτο γύρο, ήττα που ήρθε από ένα «κρύο» γκολ στο ξεκίνημα με τους πράσινους να κυριαρχούν στη συνέχεια και να πατούν την Ένωση, αλλά να μην κάνουν γκολ στις ευκαιρίες τους. Και φυσικά στο 3-0 της Λεωφόρου, που ο Παναθηναϊκός διέλυσε την ΑΕΚ σε ένα μισάωρο.

Λίγες μέρες μετά από εκείνο το 3-0 είχε επισκεφτεί και πάλι το «Απόστολος Νικολαΐδης» η ΑΕΚ. Με τον Οφρυδόπουλο στον πάγκο ως υπηρεσιακό και με νωπές της μνήμες της συντριβής. Κι εκεί έβγαλε αντίδραση. Κι όχι μόνο έβγαλε αντίδραση, αλλά παρ’ όλο που βρέθηκε μόλις στο 3’ πίσω στο σκορ και πολλοί ίσως σκέφτηκαν πως θα έχουμε… ριπίτ της τριάρας, η ΑΕΚ ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο, είχε την μπάλα, είχε τις ευκαιρίες. Ισοφάρισε με πέναλτι του Άμραμπατ, αν και θα μπορούσε να το είχε κάνει νωρίτερα. Και γενικότερα σου έδινε την εικόνα πως αν κάποιος θα μπορούσε να κερδίσει, θα ήταν εκείνη.

ε όλο αυτό το διάστημα που ο Παναθηναϊκός παραμένει αήττητος, δηλαδή στα δέκα τελευταία του παιχνίδια, έχει αντιμετωπίσει ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη (2 φορές). Κανένας από τους Λουτσέσκου, Μαρτίνς, Μπούργος δεν έβαλε τόσο δύσκολα στον Γιοβάνοβιτς όσο ο Οφρυδόπουλος, που ήταν πιο διαβασμένος απ’ όλους, περιόρισε τα άκρα του Παναθηναϊκού και εμφάνισε μια ομάδα ψυχικά και αγωνιστικά έτοιμη να τον αντιμετωπίσει.

Σίγουρα το ξέρει και ο ίδιος ο Γιοβάνοβιτς. Και θα το έχει προετοιμάσει εν όψει Κυριακής, που αντιμετωπίζει ξανά την ΑΕΚ σε ένα ματς που μπορεί οριστικά να τον οδηγήσει στην ευρωπαϊκή έξοδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...